Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában piszkálódó emberek...

Iskolában piszkálódó emberek tisztában vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Ezzel a viselkedéssel megnyomorítjátok egy másik ember életét, lehet hogy élete végéig mentális beteg lesz, mert nem tudja feldolgozni hogy iskolás élete alatt áldozat volt és lehet hogy a továbbiakban nem tud majd beilleszkedni máshova és párkapcsolata se lesz mert fél a megalázástól.

Mit válaszolnátok mondjuk ha valaki akire rá vagytok szállva másnap öngyilkos lesz a zaklatásotok miatt.

Vagy reggel késsel jön az iskolába és leszúr valakit.

Az öcsémet is piszkálták középiskolában, az lett a következménye hogy szorongásos depressziós lett és pszichiáterhez kellett járnia.

És most jön a nagy kérdés miért választotok ki egy adott embert és miért kezdetitek el csesztetni? jó érzést okoz,növeli az összetartást, kiélitek rajta a stresszt, otthon vernek a szüleitek, vicces dolog idegesíteni egy csendes embert, azt hiszitek ti jobbak vagytok mert nem vagytok beszédhibások?

Ha nem fogadtok el valakit akkor miért nem lehet egyszerűen nem szólni hozzá, miért kell rászállni és basogatni egész nap?

Nem értem hogy ezek a lények nem tudják hogy ez esetleg a másiknak rossz, nem élvezi?

2016. júl. 16. 16:31
1 2 3
 11/25 Inessential ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen ember, viszont aki ilyen, az nincs tisztában azzal, hogy mivel jár/járhat, amit tesz.
2016. júl. 17. 02:42
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

67%-os! Igen, a zsidógyűlölő rockerek az ellenségképem, sőt inkább az ellenségeim! Az összes ugyanolyan szemét. Persze csak a normálisabb emberekkel. Több rocker teszi tönkre az osztályok életét, mint akárki más! Egyfolytában a zsidókat szidták, közben olyan ocsmány cigány pofájuk volt, hogy az nem igaz. Egy mocskos undorító hazug utolsó férgek, mindig a legrendesebb, legértelmesebb embereket bántják, ráadásul tök mindegy, hogy magyar-e vagy sem. Magyarkodnak, de egy csepp magyar érzelem sincs bennük. Gyűlölik a magyarokat, és a társadalom legutolsó szennyei. Mindegyiket azonnal kivégezném, mert megérdemlik!

És mielőtt beijednél, én nem csupán a rockereket szidom, hanem a nagypofájú cigány kinézetű seg*g*fejeket.

2016. júl. 17. 15:09
 13/25 anonim ***** válasza:
rosszul mondtam, tehát NEM a rockereket szidom, hanem csak egy bizonyos agresszív fajtáját.
2016. júl. 17. 15:11
 14/25 anonim ***** válasza:
vannak rendes rockerek is, akiket sohasem bántanék.
2016. júl. 17. 15:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem zenei beállítottságtól egyáltalán nem függ ki rasszista, attól, hogy láttál pár példát, még nem azt jelenti, hogy minden rocker ilyen, sőt lehet a többségük nem ilyen. Mellesleg "magyarkodó"... és mi van azokkal(szerintem sokan vannak így), akik csak külföldi rockot hallgatnak? A lényeg, hogy ez zsidógyűlölő rocker elég félreérthető szószerkezet, könnyen általánosításra adhat okot, szóval inkább simán írjad csak legközelebb, hogy a zsidógyűlölőkkel van bajod. Mellesleg szebben kifejezve neonácik, őket én sem kedvelem, de kb. ugyanannyi neonáci rapperrel, rockerrel, pop illetve klasszikus zene hallgató neonácival hozott össze sors, szóval bizton állíthatom a zenei ízlés nem függ össze ezzel.
2016. júl. 17. 15:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem pont a zsidók gyűlöletével van a bajom. Pont ellenkezőleg.

Ha ezek a rockerek találkoznának egy zsidóval vagy egy cigánnyal, jól ellenének vele. Direkt kifejezetten a magyarokat bántják, de a beteges zsidókat való szidalmazásukról lehet őket felismerni.

2016. júl. 17. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Hajlamosak az első padban ülni, szereplési vágyuk van, és rendkívül magyargyűlölők.
2016. júl. 17. 16:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Akárhogy is van, a rocker szót ki lehet venni a szövegből, vagy ki lehet cserélni ember/srác//szemétláda/mocsok satöbbi megnevezésre, mert ebben az olvasó azt szűri le, hogy te általánosítod az agresszív viselkedést a rockerekre.
2016. júl. 17. 16:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Mert általánosabb rájuk. Sok rendes rocker is van, de köztük vannak a legnagyobb szemétládák. Arról nem beszélve, hogy betegesen homofóbok.
2016. júl. 17. 16:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy köztük vannak a legnagyobb szemétládák? És ha én meg azt mondom, hogy a rapet hallgatók közt vannak a legnagyobb szemétládák, mert sok néger meg latin-amerikai bandában azt hallgatnak, és hát védelmipénzt szednek, drogot árulnak, és a nyílt utcán számolnak le egymással, nem számít nekik, hogy civilek is meghalnak? Akkor ők elég nagy szemétládák, nem?

De mondok mást, a mi házunk előtt rendszeresen garázdálkodnak huligánok, vandalizmust és csendháborítást követnek el, részegen belekötnek bárkibe, és szoktam hallani, hogy mai popzenét hallgatnak.

Mondd te hány embert ismersz abból a "pár" milliárdból? Miféle statisztika alapján jelentetted ezt ki?

2016. júl. 17. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!