Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársaim szekálnak a...

Az osztálytársaim szekálnak a hobbim miatt. Hogyan állítsam le őket? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy szánalmas hogy ilyenen problémázok, csak 11 éves korom óta vizilabdázok versenyszerűen, osztálytársaim pedig ebből csinálnak viccet, mindenféle nyámnyila bénának elneveznek és nagyon rosszul esik.. Most hogy vége a sulinak csak fb-n írogatnak ki rólam mindenféle hülyeséget..
2016. júl. 6. 19:28
1 2
 11/16 Inessential ***** válasza:

Biztos, hogy emiatt szekálnak?

Ezt nekem nehéz elképzelni.

2016. júl. 6. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindegyik szekálódnak egyenként küld el ennek a kérdésednek a linkjét. És utána mond meg nekik, hogy ha valami bajuk van veled, ne legyenek ilyen csicskák, mert nagyon gáz, ha azt nem merik elmondani konkrétan a problémájukat. Mi a f.@*sz van ezekkel? Ne egy olyan sportot tekintsenek csicskaságnak, ami az egyik legnehezebb, és amiben mi magyarok is sok aranyérmet szereztünk. Ha emiatt beszólnak, akkor küld el őket a jó büdös p.cs.@.ba. Ne is köszönj nekik. Nem érdemlik meg.
2016. júl. 6. 22:19
 13/16 opened paradise ***** válasza:

Azért úgy megnézném,hogy egy csapat,190-es vízilabdás mellett is szekálnának...

Ők mit sportolnak?

2016. júl. 6. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Ember, olyan sportágat űzöl, amivel jó eséllyel olimpiai bajnok lehetsz, és te elhiszed, hogy ez ciki? Csak mondd meg nekik, hogy amikor a győztes csapattal állsz a dobogó tetején, integetsz majd nekik..
2016. júl. 10. 12:07
 15/16 anonim válasza:

Szerintem se ezért szekálnak..

Am engem is szekálnak 1 valamit tudsz csinálni ami hatásos... szólhatsz szüleinek tanároknak csak árulkodósnak fognak hívni. engem 14-15éves koromig szekáltak amíg a fő okos 1x nekemjött elegem lett s verekedés közben eltörtem a kezét azóta felém se néz egyikse

2016. júl. 12. 22:49
 16/16 anonim válasza:

Háát tuti hogy féltékenyek. :D

Nem hiszem el, hogy egy 16 éves, versenyszerűen sportoló, valószínűleg már most baromi jó testi adottságokkal rendelkező fiút emiatt szekálnának.:)

Igazuk van az előttem szólóknak, én is megnézném azokat, akik emiatt szivatnak téged.

Én a helyedben leszarnám őket, majd amikor téged és a csapatodat fogják irigykedve nézni az M4-en, akkor majd csak eszükbe jutsz.:) Meg hát ezt tényleg nem értem, hogy milyen nyámnyila bénaság van a vízilabdában. Valószínűleg ők még nem voltak egy edzésen sem.

2016. júl. 16. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!