Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársaim szekálnak a...

Az osztálytársaim szekálnak a hobbim miatt. Hogyan állítsam le őket? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy szánalmas hogy ilyenen problémázok, csak 11 éves korom óta vizilabdázok versenyszerűen, osztálytársaim pedig ebből csinálnak viccet, mindenféle nyámnyila bénának elneveznek és nagyon rosszul esik.. Most hogy vége a sulinak csak fb-n írogatnak ki rólam mindenféle hülyeséget..
2016. júl. 6. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy ezért basztatnak.A vizilabdában semmi ciki nincs, sőt.

Nem lehet hogy màs a bajuk veled?

2016. júl. 6. 19:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, legalábbis csak azt hangoztatják hogy mennyire gáz hogy ezt csinálom.
2016. júl. 6. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ciki egy olyan sportban, amitől a legtöbb nő nedvesedik?:)
2016. júl. 6. 19:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja.. elég jó pasik 😂
2016. júl. 6. 19:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan irigyek rad. :D
2016. júl. 6. 19:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Gáz? :o Még nem hallottam, hogy valakit ilyen miatt szekáltak volna. Ne foglalkozz velük, inkább légy rá büszke.
2016. júl. 6. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Bármit csinálhatsz valaki mindig kötekedni fog, ha nagyon akar, ne másoknak próbálj megfelelni.
2016. júl. 6. 19:39
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Poén, de nálunk pont a vízilabdás arcok azok akik a legmenőbbek, mindegyiküket ismeri az egész környék, azzal haverkodnak és azzal d.gnak akivel akarnak.. :D

16/F

2016. júl. 6. 19:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert biztos kis páva gyerekek akik még úszni sem tudnak ezért nem tudnak mit kitalálni, hogy basztassanak D:
2016. júl. 6. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldömteni mit gondoljak ,hogy most tényleg létezik hogy valakit ezért szekálnak vagy kamu a kérdès..Szerintem nem emiatt hanem valami más miatt szekálnak csak ha már vizilabdázol akkor azért is szekálnak.De amúgy kisportoltan nézel ki?
2016. júl. 6. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!