Mit csináljak? Nem akarom hogy vége legyen a sulinak!
Tudom hülyén hangzik de kerülget a sírógörcs, hogy vége a sulinak. Hiányozni fognak a 8.-osok (sok haverom van) és olyan üres lesz nélkülük. Nem akarom hogy elmenjenek de sajnos nem tudok mit csinálni. Figyelemelterelés talán?
Ma is alá írták a kezemet mert ez volt az utolsó nap de olyan rossz!!! Alig hogy 3 hónapja ismerem őket de nagyon jóba lettünk. :(((<33 (csak haverok)
figyelj én megértelek, hogy sz*r lesz nélkülük meg minden, de akkor mit szóljanak ők, vagy én, vagy minden más ember aki most ballag? A mai világba csak azzal nem tudod tartani a kapcsolatot aki meghalt, vagy aki nem akarja.
Azt tanácsolom, hogy figyelj az osztályodra és használj ki minden percet velük, mert jövőre te ballagsz és az bizony keményebb lesz.
Bocsánat elnéztem a korod. :) Tudom, hogy fura lesz. nekem is az volt tavaly pedig szinte nem is ismertem őket. de az élet ilyen, nincs más választásunk mint alkalmazkodni ahhoz ami van. ha van kedved beszélgetni írj privátot. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!