Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy diák, akinek a hobbija az írás (és többnyire precíz, de komoly témákat érintő műveket ír) egy történettel ajándékozza meg a tanárát, akire felnéz?

Figyelt kérdés

Képmutató tett vagy inkább őszinte megnyilvánulás? Mit gondoltok, az író a tehetségével figyelmet szeretne kivívni magának vagy csupán emléket kíván hagyni a tanárában? Különcségre utal, ha valaki így szeretné kifejezésre juttatni a háláját?

Találkoztatok-e hasonló személlyel?

2016. jún. 7. 00:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mikor adtad oda? Azt mondta, hogy még nem olvasta el, vagy hogy nem is fogja?
2016. szept. 30. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mit gondoltok, volt így értelme megajándékozni vele?"

Volt. Most már tudod róla az igazat, hogy milyen ember az, akire felnézel. Ez fájdalmas dolog, de ha nem tetted volna, megmaradsz egy hamis illúzióban.

Már ha tényleg nem arról van szó, hogy szándékozik elolvasni, csak most tényleg nagyon elfoglalt. Kutyafuttában nem lehet olvasni, ha megadja az idejét és módját, még a fordítottja is igazolódhat.

Persze nem ismerem a körülményeket, csak találgatni tudok. Mindenesetre sajnálom.

2016. szept. 30. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt ertelme persze. (:
2016. okt. 1. 10:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Még nyár előtt adtam oda a tanárnak. Azt mondta; még nem olvasta el, mert nem volt ideje rá. Persze, ez jelentheti azt, hogy el fogja olvasni. De sajnos az ellenkezőjét is. Sokat csalódtam már sok emberben és helyzetben. De, mégsem akarom elhinni, hogy cseppet sem érdekli. Naiv vagyok, reménykedem. De folyton pofára esem.
2016. okt. 2. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hosszú a történet? Mert ha 3-4 oldalas, akkor nagy eséllyel csak kifogás, de ha 3-400 oldalas, akkor simán lehet, hogy nem volt ideje, de majd ha lesz, el fogja olvasni.

Amúgy küldd el nekem üzenetben, én elolvasom. :)

2016. okt. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!