Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Emlékezetes dolgok osztálykirá...

Emlékezetes dolgok osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kéne valami olyan szórakozás/játék (nem társas), ami egy osztálykiránduláson emlékezetes maradna! Felelsz vagy mersz és üvegezés már kilőve! Egyéb ötlet? Akár személyes tapasztalatokat is írhattok, sztorikat is mesélhettek, kívancsian várom hátha van valami jó ötletetek! :) Előre is köszi!

15/L, 15/F, 16/F, 16/F

2016. jún. 5. 13:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló ötletét támogatom!
2016. júl. 1. 21:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a csaj.-. XD
2016. júl. 1. 23:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Sőt, inkább csak az egyik lyukat kéne, de azt hárman, egyszerre. Az még emlékezetesebb lenne. Egyébként sejtettem, hogy te vagy a lány, mert nem írtad, hogy "Hú, haver, ez qrva jó öltet", vagy "Bas*od, ezt ki kell próbálnunk". Fiúknál általában ez a reakció.
2016. júl. 1. 23:28
 24/26 A kérdező kommentje:
:DDD oké
2016. júl. 2. 19:15
 25/26 anonim válasza:
Pakold tele a táskád vizzel meg szappannal, szerezz egy erős vizipisztolyt, és lődd tele a folyosót utcát. Kipróbáltam és mindenki olyanokat esett
2016. aug. 24. 21:21
 26/26 A kérdező kommentje:
Már rég voltunk osztálykiránduláson, de azért köszi ez jó ötlet:D
2016. aug. 26. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!