Ha egy tanárt a diákok a háta mögött csávókámnak hívnak az pejoratív vagy bók vagy egyik se hanem neutrális?
van egy tanár elég fiatal és ráadásul még annál is fiatalabbnak néz ki mint amennyi. A diákok a háta mögött úgy beszélnek róla hogy csávókám.
Ami azért érdekes mert a kamasz lányok a velük kb egykorú kamasz fiúkat is csávózzák.
Aztán van a hapsi ami feljebb van korban. És van a fickó ami még feljebb. És van a faszi ami már a vénember.
Vajon milyen "íze" van ha egy tanárt a csajok a háta mögött csávókámoznak?
Az én ismerőseim pozitív értelemben használták, igen.
A "gyajazacsavóóhee" az már nem volt pozitív, már nem is emlékszem honnan jött. :D
""gyajazacsavóóhee"
Ez ha nem tévedek egy adott etnikumtól származik és az az etnikum lényegtelen mit mond.
Kit érdekel a tehén mit bőg az udvarban?
Jól néz ki a tanár? :D
Amúgy sztem inkább bunkó. De kinek hogy.
Amiket felsoroltál, egymás szinonímájaként használom, ezek szerint csak én nem tudtam, hogy ez kor szerint megy.
Fickót nem használom, mert nevetségesen hangzik, de a faszi lehet 18-tól felfele bárki.
Faszi egy 18 évesre?
Hát nagyon nem.
50 alatt senkire.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!