Mit mondjak neki, ha nem szeretnék vele beszélni? (Bővebben lent)
Chat: Csak ne írj rá sose ill. ha ő ír akkor mindig legyél rövid ne kérdezz és hamar lépj le
Valóság: ne mondj neki semmi "bunkót" vagy olyant ami alapján "rossznak" titulálhat DE attól még legyen meg a véleményed és ha szükséges akkor mond ki egyébként ugyanazt tedd mint a chatnél és biztosan lekopik mert látja hogy nem vagy rá vevő
*Vagy csak vihognak esetleg össze-vissza,és nem tud velük értelmesen beszélni, még az is eszembe jutott, 4. vagyok.
De most ugye a legtetején lett megin ez a kérdés, észre se vettem, hogy lényegében nem válaszoltam rá, hát mondd meg neki udvariasan, hogy bocsi, de most nem szeretnél vele beszélgetni. Szerintem sokkal jobb, hogyha őszintén, nyíltan megmondod, mert akkor nem ábrándozik arról, hogy de jó lesz, hogy majd azért legközelebb még beszélgetni fogtok, meg nem ámítja magát azzal, hogy ti most barik vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!