Osztálytalálkozó meghívó osztályfőnök részére? Részletek lent.
Nos, épp szervezzük/ szervezem az osztálytalálkozót, az egyik osztályfönőkünk nem tudjuk elérni se, hogy sem. A régi címe viszont meg van, kerestem mintát, de nem találtam osztályfönőknek szólot. Mit szokás helyszínen, dátumom jellegén kivül beleírni? Meg persze,h sok szeretettel meghívjuk az xy évben, xy iskoában végzett, x éves osztálytalálkozójára.
Mivel nem tudok mást csak címet, így arra gondoltam,hogy a végére megírom,hogy megjelenésére számítunk, kérem legyen szíves az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon vagy postai úton válaszolni, ha valamivel kapcsolatban kérdése van, a megadott elérhetőségek bármelyiken elérhet.
Idézetet vagy képet szokás rátenni?
Előre is Köszönöm a segítséget,elnézést,ha valamit elírtam, de telefonról vagyok.
Nem írtam még meghívót, azért kérdeztem csak, Hogy illik-e képet vagy idézetet mellé tenni.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!