Van két osztálytársam akik gyakran szórakoznak velem, miért?
Nem beszélnek csúnyán rólam, hanem én vagyok a tárgya a poénkodásuknak, a távolból mindig hallom a vezetéknevemet hogy rólam beszélnek. Van hogy csak rájuk nézek és rögtön összesúgnak, orbitális hülyeségeket. Máskor ülök a padban arra felé halad el és benyög nekem valami vicceset ami néha sértő, vagy hülyeségket kérdez közben röhög.
Amikor megkérdezem azt mondják csak viccelődnek, ne vegyem komolyan, de egyszerűen idegesít.
Ok nélkül kötnek belém.
Ülök velük szemben és ok nélkül mondják a baromságaikat, nem tudják az 1 méterre lévő embert piszkálni, de persze engem kell. Hiába mondják nekem azt hogy ez nem baxtatás én annak érzem.
Mással ilyet nemcsinálnak még azzal se akit utálnak az osztályból, őt csak a háta mögött.
Mondhatnám azt hogy azért mert csendes vagyok, de vannak más visszahuzodo emberek is és velük nem basakodnak kizárólag velem. Mindig megtalálnak az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!