Miért sztrájkolnak a tanárok?
Én megkérdeztem az egyik tanárt,de azt mondta,hogy még nem érteném meg ,meg hogy ebbe ne menjünk bele.Sok embert megkérdeztem,de egyik se tudta a választ. Remélem ti tudtok segíteni.
12/L
Tényleg elég nehéz gyerekeknek érthetően megfogalmazni - és igazuk van, hogy nem kéne még ezzel foglalkoznod. :-) Viszont, hogy valami választ is kaphass... túl sok a tanóra (pl. sokszor alsóban is napi 6 óra, utána még tanulás), túl sok a tananyag (és így a fontosabb részeket nem lehet eléggé elmélyíteni), és nagyon korlátozottak az anyagi lehetőségek (kevés a kréta, nincs fénymásolási lehetőség stb.) - ezen kívül még vannak más okok is, de kb. ezek, amiket meg tudsz érteni és érintenek is téged.
Inkább játssz és tanulj - még ne politizálj. :-)
Nem tudják munkájukat végezni.
De kéne ilyennel foglalkozni. Mindennel kell. Akármilyen szinten is érti HA ÉRDEKLI.
14:37
Köszi a te válaszodat is!:)
14:21
Neked is köszi:)
Várom még a válaszokat!:)
Előre is köszi!:):)
14:43
A te válaszodat is köszi!:)
Tényleg ennyire sok a papir munka? Ezt nem is gondoltam!:/
Azért sztrájkolnak mert nem elég nekik a havi: 200.000FT
szegénykék úgy sajnálom őket..pedig az egyik hulyébb mint a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!