Hallottam, hogy az egyik fiú azzal fog megszívatni, pár lány hatására, hogy eljátssza hogy tetszem neki, aztán így éget be. Ti hogy reagálnátok?
Hallottam, mikor egy csapat az osztalybol, akit annyira nem kedvelek, arrol beszelnek, hogy a fiu suliban eljatssza hogy bejovok neki. Gondolom kedves lesz, segit, stb. Ti hogy reagalnatok? Hagyjam hogy bokoljon stb aztan ne engedjek tobbet, vagy hasznaljam ki a kedvesseget, vagy az elejen razzam le, vagy esetleg mikor probalkozik kozoljen vele, hogy tudom, mi all mogotte?
Koszi a segitseget!
13/L
Szerintem szivasd meg, nagyon, bármennyire is repes érte a szíved. Állandóan lépj le a fixnek hitt randikról...
De mennyit hallottál, mit akar Veled csinálni, mert nem ártana tudni.
Össze kéne haverkodj egy csajjal abból a célcsoportból és hátha elmondaná Neked, miben mesterkedik..
De ne eleinte.
Tudod te a lapokat keverni ha akarod.
Kivéve ha ők is olvassák ezt.
Ilyen esetekben az a legjobb, ha nem reagálsz sehogy, és távolságtartóan viselkedsz. Ugyanis, akármilyen játszmába mész bele, minden esetben te jössz ki rosszul.
Ha "felveszed a kesztyűt" és kihasználod a fiú ál-nyomulását, akkor az első adandó alkalommal a fejedhez fogja vágni, hogy ő csak fogadásból szórakozik veled, és megszégyenít. Nehogy azt hidd már, hogy majd a semmiért a s*ggedet fogja nyalni. Ne legyél már naiv.
Én a helyedben egyszerűen nem foglalkoznék az ilyen kis nyomorékokkal, óvodába való az összes. Neked legyen több eszed.
Rosszat akar..., had tanuljon belőle.
Legyen csak segítőkész, használd csak ki de persze 0 érzelmi közeledés.
A kérdésed óta eltelt másfél hónap.
Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!