Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hallottam, hogy az egyik fiú...

Hallottam, hogy az egyik fiú azzal fog megszívatni, pár lány hatására, hogy eljátssza hogy tetszem neki, aztán így éget be. Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Hallottam, mikor egy csapat az osztalybol, akit annyira nem kedvelek, arrol beszelnek, hogy a fiu suliban eljatssza hogy bejovok neki. Gondolom kedves lesz, segit, stb. Ti hogy reagalnatok? Hagyjam hogy bokoljon stb aztan ne engedjek tobbet, vagy hasznaljam ki a kedvesseget, vagy az elejen razzam le, vagy esetleg mikor probalkozik kozoljen vele, hogy tudom, mi all mogotte?

Koszi a segitseget! 

13/L

2016. máj. 8. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem szivasd meg, nagyon, bármennyire is repes érte a szíved. Állandóan lépj le a fixnek hitt randikról...

De mennyit hallottál, mit akar Veled csinálni, mert nem ártana tudni.

Össze kéne haverkodj egy csajjal abból a célcsoportból és hátha elmondaná Neked, miben mesterkedik..

De ne eleinte.

Tudod te a lapokat keverni ha akarod.

Kivéve ha ők is olvassák ezt.

2016. máj. 8. 12:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek! Igen, en is arra hondoltam, hogy hulyet csinalok belole. En leszek a naiv, hiszekeny, joindulatu kislany, mindig szuksegem van a segitsegre, aztan hagyom, hadd igyekezzen csak. Eddig ugyis mindig en segitettek neki. Ideje viszonoznia...
2016. máj. 8. 12:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Ugyis minel jobban kuzd annal valoszinubb hogy nagyot tud pofara esni, esetleg ha megis lennenek erzesei kesobb, foleg hogy el tudom kepzelni, hogy tenyleg bejovok neki, csak annyira nyuszi, hogy nem meri felvallalni, csak igy...
2016. máj. 8. 12:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Ja és #12 en csak keveset hallottam, a baratnom anyukaja allt a vonatallomason mellettuk, o hallotta és hivott fel hogy vigyazzak veluk
2016. máj. 8. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben az a legjobb, ha nem reagálsz sehogy, és távolságtartóan viselkedsz. Ugyanis, akármilyen játszmába mész bele, minden esetben te jössz ki rosszul.

Ha "felveszed a kesztyűt" és kihasználod a fiú ál-nyomulását, akkor az első adandó alkalommal a fejedhez fogja vágni, hogy ő csak fogadásból szórakozik veled, és megszégyenít. Nehogy azt hidd már, hogy majd a semmiért a s*ggedet fogja nyalni. Ne legyél már naiv.

Én a helyedben egyszerűen nem foglalkoznék az ilyen kis nyomorékokkal, óvodába való az összes. Neked legyen több eszed.

2016. máj. 8. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Szégyelned kéne magad,hogy így viselkedsz
2016. máj. 8. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
#15 vagyok. Még azzal egészíteném ki a mondanivalómat, hogy ha még tetszik is neked ez a fiú, és jól esik, hogy szórakozik veled, még ha csak hülyeségből is teszi, akkor meg is érdemled a sorsod, akkor menj is bele a kisded játékaikba. Meglátod, majd pofára esel. Akinek ennyire nincs önbecsülése, és méltósága, az meg is érdemli a sorsát. Egyébként az általad leírtak után nem is csodálkozom rajta, hogy miért pont veled szórakoznak ezek az idióták.
2016. máj. 8. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Rosszat akar..., had tanuljon belőle.

Legyen csak segítőkész, használd csak ki de persze 0 érzelmi közeledés.

2016. jún. 23. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:

A kérdésed óta eltelt másfél hónap.

Mi történt azóta?

2016. jún. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!