Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkar engem megszívatni minden lány?
Bárhová megyek vagy új közösségbe kerülök, mindig kispéciz
magának pár lány és nem szállnak le rólam. Az elején azért
szívatnak mert hülyén mentem, ezen valamennyit csiszoltam utána meg azért mert hülyén viselkedem másik ok meg az hogy én félős vagyok.(az utóbbi én nem így látom)
Tudni kell azt hogy nem nagyon szólok senkihez pár dolgot
megkérdezek és kész. Előfordul hogy zavarba jövök de hát
most mit csináljak?
Egyszerűen nem láttok mögötte logikát miért csinálják mindig ezt velem? Mit csináljak hogy végre békén hagyjanak
egyszerűen nem értem!?
Nem akarok úgy táncolni ahogy fütyülnek de egyszerűen
elegem van hogy mindig kifognak.
Szerintetek mit kellene tennem?
Segítsetek!
Egy tanácstalan fiú.
Ismerős amiket írsz. Igaz, én lány vagyok. De én nem foglalkozom a hülyeségeikkel. A megjegyzéseiket elengedem a fülem mellett, mintha nem is hallottam volna. Szerintem ez a legjobb megoldás. Csak a szájuk nagy. Bántani úgysem mernének.:) Kitartás!
Amúgy mennyi idős vagy?
Sajnos az erre való reagálást örökölni vagy tanulni kell.
Ha kiül az arcodra a mély undor vagy döbbenet és lenézed azokat akik ilyeneket csinálnak akkor nem fogják csinálni. Vagy! Ha ügyet sem vetsz róluk , viszont reagálsz a helyzetre. Mondjuk ha nekem belekötnének a mozgásomba én belekötnék 25 másik dologba. Aztán még mielőtt vissza"támad"hatna odébb vonulnék, hogy maradjon csak benne. Ne tudja megosztani velem a romlott véleményét.
A cinizmus mindig a barátod ilyen helyzetekben.
Általában semlegesen reagálok ezekre a helyzetre, mert már
halál unalmas hallgatni.
Csak az a nagy gond mivel én is férfi vagyok valamennyire
érdekel amit mondanak persze ezt ügyesen leplezem.
Szerintem minden egézséges fiú is így van vele.
De hát ez van köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!