Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyet tehet egy tanár?

Ilyet tehet egy tanár?

Figyelt kérdés
Egyszer, még valamikor január környékén közölte, hogy irjunk egy fogalmazást, amit én nem csináltam meg, szóval beirta rá az 1-est. Erre ma valaki megkérdezte, mi van azokkal, mikor javitja ki, mire közölte, hogy hát azokat elhagyta, de nekem azért bennhagyja az 1-est. Ilyet csinálhat?
2016. máj. 2. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 6 ost komolyan miért és ki pontozta le? Gondolom általános iskolás gyerekek akik oly jól ismerik az igazságszolgáltatás azaz (köcsög tanár monnyon le). Gondolom ilyesmi emberek. Pontosan jól írta. Munka helyen se fog odamenni a főnök minden feladat után, hogy jól van Petike ezt a téglát nagyon szépen leraktad, jól van János te is egész jól leraktad a téglát. De ha nem rakod le azt a téglát hanem henyélsz azt megszólják. Üdv a való világban dolgozni kéne és nem a másik dolgával törődni. Akik beadták nekik az volt a jutalmuk, hogy nem kaptak jegyet, se jobb se rosszabb nem lett az átlaguk.
2016. máj. 2. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Kösz 11-es :)

Itt azért erősen megvalósul a fordítva ülünk a lovon mentalitás.

Kérdező úgy gondolja, a tanárnak kötelessége kijavítani a dolgozatot, és ő számon kérheti rajta, ha nem végezte el a feladatát. Azt viszont mélyen sérelmezi, hogy a tanár számon kérte rajta a házi feladatot, és mivel nem csinálta meg, kapott egy egyest.

Hát döntsük már el, ki viszi azt a vadászpuskát, a nyúl vagy a vadász.

2016. máj. 2. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!