Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyet tehet egy tanár?

Ilyet tehet egy tanár?

Figyelt kérdés
Egyszer, még valamikor január környékén közölte, hogy irjunk egy fogalmazást, amit én nem csináltam meg, szóval beirta rá az 1-est. Erre ma valaki megkérdezte, mi van azokkal, mikor javitja ki, mire közölte, hogy hát azokat elhagyta, de nekem azért bennhagyja az 1-est. Ilyet csinálhat?
2016. máj. 2. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne csinálhatna? Elég gyakran megesik, hogy aki nem készült, kap egy egyest, a többi, aki készült, pedig nem kap semmit. Persze, illene kijavítani a dolgozatokat, vagy valahogy értékelni legalább.

Nálunk a Himnusz, Szózat és egyéb verseknél volt ez. Aki fel tudta mondani, nem kapott semmit, aki nem tudta, az egyest kapott.

2016. máj. 2. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Olyat is tehet, hogy 3 egyest ír be. Én például gyakran kaptam ilyeneket mert sose csináltam házit. Mit számít? Ha ő ettől boldog, hát tegye.
2016. máj. 2. 16:28
 3/12 anonim válasza:
56%

Nem, nem tehet.

Mar azt sem teheti meg, hogy nem javitja ki/elhagyja a dolgozatokat. Az errol szolo szabalyozas sokszor benne szokott lenni az iskola szabalyzataban, csak meg kell nezni, vagy kerj segitseget egy (lehetoleg a tanarok szemeben viszonylag tisztelt) kepviselotol/osztalyfonoktol hogy kozosen fel tudjatok lepni a tanarnal a problema ellen. Persze mindenek elott probalj meg eloszor te beszelni vele.

4/12 anonim ***** válasza:
66%

Ez totál simán megcsinálhatja. A többi legalább vette a fáradtságot és foglalkozott vele fél órát. Ennél sokkal komolyabb dolgokat is megtehet. Ne mást próbálj okolni te nem teljesítetted a kötelességed.

Egyetemen volt olyan tanár aki feldobta a levegőbe a ZH kat ami a lépcsőre esett az "meglett" ami nem az nem lett meg kettes.

5/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy a többiek közül nem volt olyan, aki mondjuk 2 oldal helyett irt 5 mondatot és azt adta be? Akkor annak miért nem jár 1-es, ha nekem igen? :D
2016. máj. 2. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

Minek foglalkozol azzal, hogy másnak mi jár? Neked a dolgozatodra pont egyes jár, és pont azt kaptál, nem ért semmiféle méltánytalanság.

Egy munkahelyen mit fogsz csinálni? Ott is reklamálsz majd, ha az el nem végzett munkát számon kérik, hogy más meg elvégezte, őt miért nem b...sztatják?

2016. máj. 2. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Mert legalább az is csinált valamit. Mi van, ha annak az illetőnek tényleg ennyi az értelmi szintje és nem lustaságból írt 5 mondatot, hanem mert olyan alapvető dolgokra képtelen normálisan, mint a gondolkodás?

De legalább az is csinált valamit.

2016. máj. 2. 16:51
 8/12 Viven kérdései ***** válasza:
Nalunk altolanosban mindig kellett verset tanulni és sose kaptunk jegyet ha tudtuk.Egyes vagy semmi elv.
2016. máj. 2. 18:58
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Jézus urunk mondta a következő példabeszédet:

Egy szőlősgazda bérmunkásokat vett fel, hogy a szőlőjét műveljék. Nap elején megállapodtak a munkásokkal a bérben és a munkások dolgoztak egész nap.

Közel a munkanap végéhez jött egy szegény ember, a szőlőtulajdonosnak megesett rajta a szíve, és azt mondta neki, hogy van még a napból 1-2 óra, jöjjön ő is dolgozni. Vele is megállapodott, ugyanabban a bérben, amit a többi munkásnak fizetett...

A többi munkás persze zúgolódott, hogy ők egész nap dolgoztak, az új munkás pedig csak most jött, és mégis ugyanannyit fog dolgozni, mint ők. Erre a szőlőtulajdonos mondta, hogy nekik semmi közük ehhez, mert ő a pénzének a tulajdonosa, ő dönti el, hogy kivel miben állapodik meg.

Valahogy így van ez a te esetedben is. Beadtad a dogát? Igen? Nem? Nem. Akkor egyes. A többiek beadták, ők nem kaptak egyest. A többihez nem sok közöd van. Üdv az életben.

2016. máj. 2. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:

*szóval a többi munkás azért zúgolódott, mert az szegény ember csak 1-2 órát dolgozott, és mégis ugyanannyi pénzt kap, mint ők

(bocs, rosszul írtam le)

2016. máj. 2. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!