Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárral óra közben, ha...

Tanárral óra közben, ha tartom a szemkontaktust az mit jelent? 20/n

Figyelt kérdés
Figyelek az órájára így őt nézem de engem zavar. De ő állandóan néz. Nő a tanárom.

2016. ápr. 22. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"ja,mert nem tényleg nem lehet észrevenni,ha közben teljesen máshol vagy fejbe"

Nem hát. Persze ha kérdezett volna, gáz lett volna, de ezek olyan órák voltak, ahol csak ledarálták az anyagot. Valakinek a szemébe nézni nem különleges képesség.

2016. ápr. 22. 17:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem értem. Na akkor? Amugy tenyleg lehet azert mert kevesen cagyunk es kb csak en figyelek ra es azert nez rám..
2016. ápr. 22. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor azert van, mert csak te figyelsz :D

Amugy van egy tipikus szemtipus, amihez szivesebben beszelnek az emberek, ha tobben vannak a tarsasagban, mar nem emlekszem miert, reg olvastam errol, csak azt tudom, hogy nekem is ilyen szemem van, es eszrevettem mar, hogy tobb tanar is ram figyel mikozben magyaraz, pedig en sokszor nem is figyelek... De ha eszreveszem, hogy epp megint felem magyaraznak, akkor utana mindig figyelek, amig vegre masfele nem neznek.:D

2016. ápr. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!