Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek volt ilyen osztálytársa...

Nektek volt ilyen osztálytársatok? Az ilyeneknek van valami baja, vagy csak szimplán ilyenek? Ti mit gondoltok? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát van egy csaj osztálytársam.

Igazából ha csak úgy látnád, nem mondanád meg, hogy ilyen, mert úgy igazából a külsejével nincs baj, tehát nem az a "nyomi fajta", hanem ápolt, cuccai is átlagosak (tehát nem tűnik ki, nem öltözködik bénán, de nem is az a pics ás fajta).

Nem rekesztjük ki meg semmi, bár igaz emiatt nem nagyon próbál vele beszélni senki. Csak úgy elvan, általában melankolikus, mosolyogni szinte csak akkor láttam még, ha telón írkál valakivel vagy ha óra közben van valami poén, azon ő is nevet..

Tehát tipikus az a fajta, aki bejön meg kimegy a suliból.

Az ilyennek szerintetek van vmi baja? Önbizalomhiány, esetleg pont, hogy nagyobbra tartja magát, és nem "vegyül"? Vagy mi?

2016. ápr. 17. 15:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jesszusom remelem nem en vagyok akit leirtal xddd hat erdekes.. En is ilyen vagyok de nincsenek ilyesfele problemaim inkabb csak utalom az osztalyt amiert sokan ok nelkul leneznek, butanak vagy bekepleztnek tartanak amikor en senkit sem bantok altalaban es igyekszem kedves lenni.

Gondolkozz el rajta mennyire jo osztalykozosseg az ahova jartok mennyire van az embernek "jol erezni magat" ott, mert olyan kozegbe ahol nincs jol az ember, nem felszabadult, nemtudja jol erezni magat egy konnyen, csak eroltetni, de az se vezet jo utra. Nem kell egybol mindig arra gondolni, hogy az ember befelefordulo vagy esetleg az ellenkezoje, bekepzelt es utal mindenkit, vagy psziches problemai vannak. Egy osztaly azert nem mindegy, hogy hogyan viszonyul dolgokhoz, milyen hangulatban telik az az x y ev, mert egy ido utan a kornyezete hatast gyakorol az emberre es az nem minden esetbe pozitiv.

En mar 5 eve jarok az osztalyomba. Osszesen 2 baratnom van, masokkal nek foglalkozok, nekem nincs szuksegem olyan emberekre akik kibeszelnek, ketszinuek es leneznek, akarmi miatt is. Raadasul eleg jellemzu a mi oszatlyunka a klikkesedes.

2016. ápr. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!