Hogyan ijeszthetném meg úgy elég rendesen osztálytársaimat?
Holnap megyünk két napos osztálykirándulásra erdős területre... holnap lesz éjszakai túra én és pár spanom creepypasta szereplőknek öltözünk be... én Jeffnek a többiek Slendermannak, Eyeless Jacknek, és Ben Drownednek... Tudtok valami tippet amivel meglehet ijeszteni kb 10 embert???
Vagy valami félelmetes dolgot mondjatok ^^
Kíváncsian várom az ötleteiteket...
Igen én is hasonlóra gondoltam mint a 3. válaszoló :)
Van egy kis városi csaj egyfajta cicababa az a baja hogy én faluba jobban tájékozódom... ezért kicsit megijesztem :)
Arra gondoltam hogy berántom az egyik bokorba.... :D
Köszönöm szépen a tippeket :)
#4:
Aztán majd téged ránt ki onnan egy buzgómócsing és jól megcsapkod. :]
Nemvicces #4 válaszoló... megijesztettem 3 embertvakiket kellett olyan kis pitiáner dolgokkal :D
Éjjeli túrán a kis cicababa félt erre mondom "Vaddisznó!" A nő ennyitől visított a másik volt a legjobb...
A srác minket akart megijeszteniés ahogy szaladt ki a bokorból odavilágítottam mert ösvényzáró gát volt előtte, ahogy átugrotta felakadt a lába és beleesett a sárba...
:D a szobatársamat meg úgy, hogy cigizett kint sötétben erre kapucniban odamegyek hátamögött mondtam halkan "ide a kulcsot" (szobakulcs)
Olyat visìtott mert azthitte egyedül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!