Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van joga ehhez a tanárnak?

Van joga ehhez a tanárnak?

Figyelt kérdés
Fizikából minden órán én felelek.A munkámat mindig alul értékeli a kedves tanárnő.Az összes dolgozatomban olyan abszurd hibákat fedez fel,mint pl.: rosszul írtam a v betűt,ezért sajnos nem jó az egész feladat.vagy:Multkor ilyen 5ös és 4es szerző dogát iratott..akié rosszabb lett az nem kapott jegyet..3 hibám lett..ugye elvileg az négyes és azt találta ki,hogy mivel egy feladat sorszámát átnyilaztam,hiába lett jó..amiért átnyilaztam a dogámban nem fogadhatja el az egészet..mert 9.-ben ez már nem megengedett? Ilyenkor mit tudok csinálni? Kérlek segítsetek !!! :( 15/L

2016. ápr. 13. 19:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem nem így van.már év elején is feltettem ezt a kérdést,de akkor nem kaptam megfelelő válaszokat..gondolom ujra igy megprobalom
2016. ápr. 14. 16:14
 12/14 Tom Benko ***** válasza:
41%
Tanév elején máris csipogtál, hogy állandóan téged feleltet? yay
2016. ápr. 15. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

8-as ez a tanár lehet, hogy most nálunk tanít :D

Van egy tanárunk akiről ugyanez a hír járja, hogy az előző egyetemről ezért rakták ki.

Nah az ő ajtajára vizsganapon tényleg ki lehetne ragasztani egy olyan táblát, hogy "itt úgy sem mész át"..

2016. ápr. 16. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Osztályfőnök, igazgató helyettes, igazgató, szülő, haverok. Vagy legalábbis nálam ez a sorrend. Viszont a haverok, nem azt jelentik, hogy azonnal szét kell verni a képét a tanárnak. Előbb ők is észrevételezik a problémát, aztán észrevételeztetitek a többiekkel, aztán jöhet a tanár. És csak, hogy tisztázzuk ebben a történetben, két erős pofon volt egy 8-9 hónap után, mert nagyjából annyi amennyit előtte végig kell járni. Hajrá!
2016. ápr. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!