Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utálnak a lány osztálytá...

Miért utálnak a lány osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, de mig a többi lány az osztályból jóba van egymással, suli után mennek együtt ide-oda, engem gyűlölnek valamiért. Folyton kibeszélnek, amikor ott vagyok, elkezdenek sugdolózni meg nevetgélni rólam, meg burkoltan megjegyzéseket tesznek rám, hogy én is tudjam, hogy rólam van szó..Pedig semmit nem ártottam nekik. Egyedül annyi a "bűnöm", hogy nem vagyok ilyen cicababa, ők meg igen. Nem járok magassarkúban iskolába meg nem nagyon sminkelem magam. Szóval inkább fiúsabb vagyok és ilyen tipikus sarokban ücsörgő, könyvet olvasgató csaj, akit a tanárok is szeretnek, mert jó tanuló és nem pofázik vissza nekik. Hogy az ő szavaikkal éljek, "csicska". Egyébként szerintem ha valakivel jóba vagyok, azzal jófej vagyok és kedves és megbizható is. Meg mindenről megvan a saját véleményem, nem ilyen 12 egy tucat ember vagyok.

Persze ők ezt nem tudhatják, mert b sznak hozzám szólni, meg egyáltalán bármiben kikérni a véleményemet, mert gáz az is, ha valaki hozzám szól.

Miért ilyen gyerekesek?

2016. ápr. 12. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak reakció a kérdező részéről a gúnyolódásra és a kiközösítésre. Szó nincs istenszindrómáról, nehéz lenne elvárni egy kamasztól, bármennyire is érettebb gondolkodású az őt megalázni próbálóknál, hogy objektíven, pláne pozitívan álljon hozzájuk. Ne hibáztassuk már az áldozatot, pláne olyan primitív libafalkával szemben, akik még nem nőttek ki az óvodáskori sugdolózásból. Egy értelmes, jól tanuló, normálisan viselkedő, tanáraival udvariasan bánó lányt lehet strébernek, csicskának nevezni, de ez arról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki így beszél róla.
2016. ápr. 13. 09:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem vagyok beképzelt és felszines, szóval nem ezért utálnak, mert én lenézem őket, mert magassarkút hordanak :D Azért nézem le őket, mert utálnak kb a semmiért.

Mondjuk ettől még tényleg különbnek tartom magam náluk, de nem az öltözködésük miatt, hanem mert akármilyen kérdés felmerül igy az osztályban, az egyik nagyobb hangú csaj mond valamit és akkor már az összes többi barátnője is helyesel rá. Én meg elmondom olyankor is azt, hogy én személy szerint mit gondolok, akkor is, ha a véleményem nem egyezik a többiekével. De nem csak ez, mindenben hót ugyanolyanok. Ha az egyik csaj mondjuk neonrózsaszin körmöt csináltat magának, egy hét múlva mindenkinek olyan lesz. Ha valamelyikük vesz egy új pólót, a többiek is olyat vesznek. Ha befesti valaki mondjuk vörösre a haját, pár hét múlva az is vörös lesz, akinek jól se áll XD Egyfolytában egymást majmolják, nincs semmiről se egyéni véleményük, vagy saját stilusuk pl, hanem egymásnak a k/baszott klónjai. Ez még nem is zavarna, ha mellé legalább normálisak lennének, de nem azok, ha az egyikük úgy dönt, hogy mostantól utálja XY-t, ez esetben mondjuk engem, a többiek is utálni fognak, függetlenül attól, hogy még egy büdös szót nem is beszéltünk egymással. Csak ez mostantól ilyen általános szabály lesz, hogy velem nem szabad szóba állni, mert bunkó vagyok, meg nyalok a tanároknak, meg stréber vagyok, meg stb., mert az egyikük, aki nem is ismer engem, azt mondta :D

2016. ápr. 13. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Bogaram, tojd le a hülye fejüket. :)

Fogadjunk, hogy szebb vagy náluk, és csak irigyek, mert még fél tonan sminkkel is majmok. xD

2016. ápr. 13. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem mondanám magam olyan túl szépnek XD Sőt...

De mondjuk lehet akkor emiatt irigyek rám vagy valami, mert nem másokat utánzok.

2016. ápr. 13. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen vannak szadista hajlamú emberek. Ennyi.

Ezek a szerencsétlen lelketlen férgek azon képesek csak szórakozni, ha mást megaláznak. Isten tudja honnan jön ez náluk.

Azokat terrorizálják általában, akik a legnormálisabbak. Nem birkák, nem magukba forduló szürkék, nem picák akikről azt gondolod molesztálta a nagybácsi stb. És ugye reagálsz rájuk. Elég nekik annyi, hogy látják rajtad, hogy rosszul érzed magad. Ha csak egy kicsit is kiül az arcodra.

Sajnos ezekkel nem lehet semmit tenni, túl kell élni, bár attól függ számodra ez mennyire megterhelő. Ha nem annyira akkor egyszerűen ne figyelj rájuk.

Ha igazán érzékenyen érint akkor készülj fel néhány felnőttkori fóbiára:S

2016. ápr. 16. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!