Honnan tudom megszerezni a gimis év végi jegyeimet?
Sziasztok! 9-től 12-ig szeretném visszakeresni a jegyeimet. Csak az év végi jegyek érdekelnek.
Kinevetnek, ha ez miatt visszamegyek a régi sulimba? Azt tudom, hogy a dolgozatainkat is kidobták, még a megírásuk után, és sokszor mondták a tanárok, hogy írjuk újra, mert elhagyták a lapokat. Ezek ismeretében, vajon őrizgetik valahol a jegyeinket még? (Az öt évvel ezelőtti jegyeket)
Igazából egy rokonomnak kell. Nem hiszi el, hogy jó tanuló vagyok. Egy papírt már kértem a TO-n az ösztöndíjamról, ami azt igazolja, hogy jár, ill. a bankban levő pénzemről is van már papírom, amit bankban kértem (értelem szerűen az ösztöndíjamat oda küldik), tehát a jelenlegi tanulmányaimról van bizonyítékom. Meg a tanulmányi átlagom is kinyomtattam már a Neptunról. De a gimis jegyeimet nem tudom bizonyítani, mert e-naplónk volt, és nem vezettük külön kis kézzel írt füzetben a jegyeinket, mint általános iskolában. (Ahol amúgy rosszul tanultam, csak a vége felé jött meg az eszem)
Ne bizonyítgasd magad ennyire. Minek? te tudod, hogy jól tanulsz, mit érdekel a rokonod véleménye.
A gimis évvégi jegyeid pedig benne vannak a gimis bizonyítványban, amit átnyújtottak neked.
Ha ez számít, azért fontos ez nekem, hogy ne nézzenek le. Nekem nincsenek szüleim, vagyis vannak, tudom a nevüket, láttam őket, de nem ők neveltek fel, hanem távolabbi rokonaim, és bizonyos másik rokonaim sokszor levegőnek néznek, vagy valami nagyon rossz embernek, mert sosem hisznek nekem, nem köszönnek, ha köszönök, vagy hasonló.
Az a bűnöm, hogy egy vallásos közegben házasság nélkül és vérfertőzésben születtem. Egy ideig hagytam, hogy minden történjen ahogyan történik, csak olyan hetedik körül kezdtem odafigyelni az élet dolgaira, és onnantól kezdtem el tanulni is, meg elfogadni magam és máshogyan viselkedni.
Az említett személyek azt feltételezik, hogy minden évben megbuktam a gimiben és valami "nyári vizsgá"-t tettem minden nyáron, hogy tovább engedjenek a felsőbb osztályokba. Nem tudom az mi, mert általánosban is megúsztam azt, de ha már szóban nem engedték megvédeni magam, legalább írásos formában, levélben szeretném ezt megtenni.
Benne van? Fuh, ez megnyugtató, akkor nem kell könyörögnöm a volt igazgatónőnknek.
Nem találtam itthon, pedig már kerestem. Csak érettségis okleveleket találtam, mást nem. Akkor jobban keresem!
Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, és köszönöm a megnyugtatást!
Ne tedd, elhiszem, hogy rossz volt ilyen közegben felnőni, de sosem fogsz tudni nekik bizonyítani.
Ha ilyenek úgy sem fogja érdekelni őket. Ha megmutatod a szín ötös bizonyítványokat amiben van egy tesi négyes akkor abba fognak belekötni és az lesz, hogy erre sem vagy képes. Az ilyen emberek mindig találnak valamit és magadat nyomorítod meg, ha folyamatosan bizonygatni akarsz nekik.
Lediplomázol summa cum laude... reakció: Még mindig nincs férjed! Bezzeg Katának már a második gyereke születik.
Találsz egy rendes, tisztességes férfit. reakció: Nem ugyanahhoz a felekezethez tartozik mint a család, Isten káromlás és gyalázat!
Lesz egy tündéri gyereked. Reakció: Katáé már 10 hónaposan járt!
Mindig lesz valami amit leszólnak. Építsd le őket, alakíts ki saját családot, találj társat, legyenek jó barátaid és élj olyan emberekért, bizonyíts olyan embereknek akik megérdemlik, hogy foglalkozz velük.
Bizony. De az egyetemhez kellett a bizonyítvány, nem? Legalábbis a 11. 12. év végi eredmények számítanak, hogy felvegyenek.
A bizonyítványban még az is benne van, ha dicséretet, elismerést kaptál valamiért.
Hm, erre már gondoltam. Hogy nem kellene betegesen bizonyítani. Csak ott van bennem valami, ami elismerésre vágyik.
Igazából jó helyen nőttem fel, és akiknek mindezt köszönhetem ők nem vallásosak, mint a szüleim familíája. Ezzel lehet jól is jártam, mert nem lettem vakbuzgó. Valószínűleg ezért is vettek magukhoz, mert ők nem ítélnek el, míg a rokonság vallásos része sajnos igen. Azért kár, hogy olyasmi miatt, amit nem is én tettem, hanem a szüleim voltam buták, de ez már más tészta. Talán pont ezért is lettem, kitartó és szorgalmas.
Úgy gondolom jó életem van, és sok-sok tervem van, amiket részben már megvalósítottam és részben még nem. Egyedül bizonyos rokonlátogatások viselnek meg.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!