Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet tenni egy kikészítő...

Mit lehet tenni egy kikészítő osztályfőnökkel?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolába járok. Általánosban 5-ös voltam matekból, aztán felvettek szakközépbe. Az osztályfőnök tanítja a matekot. Csodálkoztam először, hogy érdekesen nehéz a matek, de jártam folyamatosan korreptanárhoz és most is. A jegyeim egyre rosszabbak lettek az 1. félévben, mert a dolgozatokban nagyon megcsavarta a dolgokat, hogy ne is legyen egyszerű.

Ha azt mondja, hogy ezek benne lesznek a dolgozatban, akkor meg nem azok lesznek benne...

Látta, hogy rosszul megy a matematika, ezért megkérte, hogy járjak hozzá is korrepetálásra. Elmentem, de nem javított a helyzeten, csak bámulja a füzetet. Azt mondtam, hogy ez ennyi volt. Ezek után is folyamatosan kérte, hogy menjek el megint. Akkor adtam még egy esélyt, de a helyzet ugyanaz volt... Akkor azt mondtam, hogy soha többet. A dolgozatok ezek után sem javultak, és nemcsak nekem. Ő is látta, hogy rosszul teljesít az osztály 1. félévben, ezért biztatásul elkezdett pár 5-öst adni, engem meg pont kihagy ebből. Olyan kérdéseket is képes feltenni a dolgozatban, amikről órán szó sem volt. Közben folyamatosan jártam a korreptanáromhoz. Sikerült végre 2-est szerezni, de azt meg nem írja be a naplóba... csak az 1-esek mennek vígan.

Kijavítja a dolgozatokat, akkor meg lehet nézni, le szoktam fotózni a másik matek tanáromnak, hogy oldjuk meg ezeket a következő dolgozat miatt, és hiába, az vagy még nehezebb lesz vagy nem ugyanazok vannak.

Az ofő magyarázza mindenkinek, hogy tanulni kellene. Sokan tanulnak az osztályból, és a jó tanulóknak is mondja, hogy tanulni kell, matekból nem teljesítenek túl jól, de más tantárgyakból 4-5-ösök, és a diákokban van a hiba?

Szóval sikerült elérnie a célját: megbuktatott engem félévkor matekból. Nála nem számít, hogy általánosban jó voltam belőle.

2. félévben sem lett jobb a helyzet, más tantárgyakból sikerült javítani! Teljesen kikészít ez az ofő, beszéltem már a szüleimmel is erről, nem tudják mi legyen. Igazgatóval beszélni volt az ötlet.

Annyira kikészít, ahogy osztogatja nekem az 1-eseket, hogy engem lassan az öngyilkossághoz vezet. Mit tegyek vele? Nem szeretnék 2. félévben is megbukni.. Ha lehet..

2016. ápr. 9. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én elgondolkodnék az iskolaváltáson..
2016. ápr. 11. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is igazgatóhoz fordulnék.

Én most 8.-os vagyok. Az ofőnknek a fia most 9.-es. Van a töri tanárja, aki állandóan szívatja. Másfél-2 oldalakat ír A4-es lapra és egyszerűen áthúzza és ráírja az egyest. MINDEN órán felelteti, ami általában max. 2-es, még év elején kapott egy hármast. Ők is az igazgatóhoz fognak fordulni. Minél előbb tedd meg, szerintem!!!!

Ha már törént valami, írd meg a fejleményt :D

2016. máj. 9. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért nem merünk az igazgatóhoz fordulni, mert lehet, hogy a tanár mellett van.

Nem csinálna vele semmit stb.

2016. máj. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!