Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy az osztályt...

Miért van az, hogy az osztálytársaim nem fogadnak el? Tényleg bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Valahogy nem akarnak szóbaállni velem, leszámítva 2-3 embert. Teljesen másnak is érzem magam mint ők. Szívesebben olvasok el egy könyvet vagy nézek meg egy filmet, minthogy elmenjek bulizni és részegre leigyam magam. Valahogy az nem én vagyok. Sőt bulizni sem voltam soha. Engem az ilyen dolgok nem vonzanak. Mivel szabadidőmben legtöbbször nem megyek sehova, így többnyire inkább tanulok, és ennek köszönhetően jó jegyeim vannak, valamint megtaláltam, hogy mi érdekel. Vagyis már 9 éves korom óta tudtam, de akkor még nem vettem komolyan, mert gondoltam változhat még. Elég nehéz bejutni arra az egyetemre, ahova majd menni szeretnék. Magasak a ponthatárok(azt hiszem 400 körül) és írták, hogy nagy a túljelentkezés. Visszatérve, nagyon sokszor lestrébereztek. Volt amikor hibátlan dogát írtam és kérdezték, hogy "miért vagy ilyen okos?" Szerintem ez nem attól függ, hogy okos vagyok-e vagy sem, hanem lenni kell valami elképzelésnek, ami motivál(ami nekem már megvan) így mindig mindent megteszek a jó jegy érdekében.

Valamint apa részéről német vagyok és volt, hogy nácinak hívtak miatta.

16/f

2016. márc. 31. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én is így vagyok.Csak akkor szerintem te az osztrák határ környékén,vagy Budapeten élhetsz,vagy élhettél.Én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek,és tanulok.Én ukránfejű vagyok,és ugyanígy állok hozzá a dolgokhoz.Hívták már bulizni,cigizni,alkoholt fogyasztani,de visszautasítottam.Inkább foglalkozom az érmegyűjteményemmel,elolvasok egy jó könyvet,tanulók stb.

Ne foglalkozz velük.Engemet egyszer megvédett a tanárok egy ukránfejűzés után,ezt mondta:"Az ő neve előtt lehet egyszer doktor fog szerepelni,te még egy hülye közmunkás leszel".Kítűnő vagyok,nagy terveim vannak.Ne foglalkozz velük,csak magaddal,a családoddal,és azzal az 2-3 emberrel,meg még a tanárokkal is foglalkozhatsz(előnyökre fog válni).

2016. márc. 31. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebbe a helyzetben voltam/ vagyok. Semmit nem lehet ellene tenni. A tanulást se nézik semmibe. A 4 éved egy szopás lesz, készülj :( egy érettségiző
2016. ápr. 1. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és igen, az elsőnek igaza van, a tanárokkal legyél jóban törekedj arra, mivel ők az egyetlenek veled szemben akik értékelik a tanulásodat.
2016. ápr. 1. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Húzd ki magad!Irígyek rád!
2016. ápr. 1. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai tizenéveseknek eléggé elborult értékrendje van. Nagyon szomorú, hogy az olyan normális gondolkodásúak tartoznak a kisebbség kategóriába, mint te. Nem benned van a hiba, inkább légy büszke magadra. És ne aggódj, hamar fordul majd a kocka, amikor te kijössz az egyetemről és frissdiplomásként több pénzt fogsz keresni, mint ők 50 évesen.
2016. ápr. 2. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem is az az egy ami motivál, hogy tudom jobb lesz a munkám, keresetem mint nekik.
2016. ápr. 2. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen probléma nem volt. Buták és ennyi.

Veled nincs gond. Én pl minden héten bulizok, mert úgy érzem jól magam. Te úgy érzed jól magad, ha elolvasol egy könyvet és a könyv által úgymond egy másik világba kerülsz át. Teljesen jó. Mindenki tegye azt, ami boldoggá teszi. Osztálytársaiddal nem tudsz mit kezdeni, mert ha valaki hülye az az is marad. Szerencsés vagy, mert tudod mit szeretnél. Ja, és arra a 2-3 emberre koncentrálj akik szóba állnak veled.

Azért azt hozzáteszem, hogy kicsit kimozdulhatnál, mert a barátok nagyon fontosak az életben. És hát egy görbe este is jó tud lenni a barátokkal mikor kitáryalhatjátok a dolgokat.

2016. ápr. 3. 22:01
 8/8 anonim válasza:
37%
Szia nézd meg ezt a rövid ki videót bíztosan segít [link] ugyanezen az oldalon több kérdésedre találsz választ, és segítséget problémáidra , ha nem sikerül kérdezz én szívesen segítek ÜDVÖZLETTEL
2016. ápr. 14. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!