Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek megírjam miért...

Szerintetek megírjam miért hagyom ott?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy már egy ideje járok egy bizonyos küzdősportba. Az eddigi klubom eléggé a pénzlehúzásra ment, ami nekem kicsit sok lett mostanára. Nemrég ajánlottak egy jobb klubbot ahol harmadannyi áron még mindég(!) több edzés van és profibb emberekkel és jobb felszereléssel. Elmentem, megnéztem és kiderült hogy rendszeresen mennek át tőlünk emberek. Sőt a nagyja része akik csak úgy egyik pillanatról a másikra eltűntek mind ott kötöttek ki és nagyon is meg vannak elégedve.

Nem kérdés hogy váltani fogok. A kérdés az hogy mi lenne a jó megoldás. A mesterünk eléggé rámenős ember aki nem fogad el nemet válaszként. Arra gondoltam hogy ne csináljak balhét, de ne is tűnjek csak úgy el ezért egyenesen megírom neki e-mailben. Előbb-utóbb úgy is megtudja. Valami olyan szövegre gondoltam amiben közlöm hogy így nekem jobb, jobban megéri és ez a döntésem, nem akarok csak úgy szó nélkül eltűnni vagy negatív érzelmekkel és negatív érzelmeket hagyva elmenni, köszönöm az eddigi munkáját.

Szüleim szerint pedig nem tartozom neki magyarázattal, és az edzőt ismerve csak úgy is egy bunkó levelet kapnák válaszul (ami valószínű). De szerintem akkor is ez tisztességesebb mintha csak úgy eltűnnék, és nem is kínos hogyha az utcán szembe jön velem és megkérdezi miért nem járok. Vagy ha esetleg úgy adja az élet hogy ellenük kell indulnom versenyen (nem hiszem, de adhatja a sors). Anyámék szerint hülyeség és pont ezzel keverném a szart. Szerintük így ráuszítom a csávót az új klubra (itt nem értem mit tudna csinálni). Vagy bevezeti ugyanazt az üzletpolitikát és az új klubbal szúrok ki hogy átcsábítja az embereket (mit? hogy olcsóbb lesz az edzés és vásárol felszerelést?). Meg szerintük így csak keverném a szart hogyha én megírnám neki, és amúgy sem kell magyarázkodnom egy szolgáltatásért amiért fizetek.

Nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek mi a jó megoldás?

2016. márc. 26. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld Meg megkérdezni azokat akik már átmentek,hogy ők mit tettek,hogy köszöntek el.:)
2016. márc. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!