Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Érzetetek már olyan dühöt...

Érzetetek már olyan dühöt tanárotok iránt, hogy legszívesebben holtan láttátok volna?

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 14:05
1 2
 11/12 Juliusz48 ***** válasza:
Lehet nagyon haragudni az oktatódra, de nem biztos, hogy jogosan teszed. Előfordulhat, hogy a szüleid felejtették el megtanítani neked, az együttélés szabályait. Persze ahogy a többi szakmában, itt sem egyformák a tanári képességek, de azzal kell előbbre jutni, amit adott az élet. Ugyanis senki sem kérdezi az életben mit tanultál, viszont használni csak az elsajátítottat tudod. Figyelmeztetés, ha az oroszlán bajszát rángatod ne csodálkozz, amikor a kezed bánja.
2016. márc. 26. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Éreztem de nem tettem volna meg soha mivel nem sülyedek le az ő szintjére. Amúgy mindenki utálta azt a tanárt olyat tett amit én soha nem fogok elfelejteni de ez már a múlté.
2016. márc. 29. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!