Ki írhat egy ilyen mondatot egy magyar-történelem szakos tanár a FB oldalára következmény nélkül?
Az egyik tanárom ilyen mondatot írt ki FB oldalára idézem : "K**va Fidesz." (természetesen a ** helyén ur betűk vannak.)
Egy tanár feladata, hogy példát mutasson akkor hogy írhat ki ilyet?
Kb 1 órára rá ahogy kiírta le is törölte a posztot, de le fényképeztem, szóval van rá bizonyíték.
Nem lehet ez ellen tenni vagy jelenteni valahogy?
(Középiskolai tanár)
"A tanárod ki van rúgva. Jelentsd csak ha még előfordul ilyesmi. Ne hallgass ezekre a bunkókra ellátom én a bajukat mindenkinek akit te feljelentesz, utána már nem tudnak ártani neked. Nem spicli vagy ha nem becsületes ember.
Tudom sok ilyen tanár, amennyit tudsz jelents fel, az összeset ki fogom rúgni.
Tisztelettel: Balog Zoltán"
Kedves Zoltán! Köszönjük, hogy ismét leckét kaphattunk a keresztényi szeretetből! Nem tudom, mi lenne velünk nélküled, de én már úgy kipróbálnám ;)
A tanár amint kilép az iskolából, magánember lesz. Egy fikarcnyi közöd sincs ahhoz, hogy mit ír ki. Bármennyire is bántja a kis önérzetedet.
Az iskola keretein belül azonban nem politilázhat.
A tanárnak nem kell szentnek lennie, mivel már nincsenek. Ennyi erővel a szülőknek is példát kellene mutatniuk, mégsem teszik. Akkor a tanár ne csináljon semmit, ami nektek nem tetszik? Ne gyerekeskedjünk.
Teljesen belefér még a politikai véleményszabadságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!