Ki írhat egy ilyen mondatot egy magyar-történelem szakos tanár a FB oldalára következmény nélkül?
Az egyik tanárom ilyen mondatot írt ki FB oldalára idézem : "K**va Fidesz." (természetesen a ** helyén ur betűk vannak.)
Egy tanár feladata, hogy példát mutasson akkor hogy írhat ki ilyet?
Kb 1 órára rá ahogy kiírta le is törölte a posztot, de le fényképeztem, szóval van rá bizonyíték.
Nem lehet ez ellen tenni vagy jelenteni valahogy?
(Középiskolai tanár)
Végre egy tanár, aki valóban példát is mutatott. Sajnos orbánisztánban szidni a fideszt súlyos bűn.
Te meg szégyellheted magad, gusztustalan vagy. A tanároddal van bajod, vagy a te apucid is fidesz farkat copkod? Bírod a focit mi?
Sajnos erre az oldalra nem lehet csillagok nélkül írni, de hogy támogassam a tanárodat:
K**va Fidesz! Mocskos Fidesz! Pusztuljon meg Orbán az összes korrupt bérencével együtt! Hajrá Tanárúr!
Na, ezt fotózgasd, te kis narancsg**i.
Nem írhat ki.
Az meg szintén hülyeség, hogy egy tanár azt csinál szabadidejében, amit akar.
Én viszont nem küldeném el a helyedben azt a képet, mert emiatt ki is rúghatják(bár ha olyan a tanár, akkor igen, semmirekellőknek nincs helye az oktatásban).
Lehet, de mindenki tudni fogja, hogy te voltál.
Megér neked egy kiadós verést, esetleg maradandó károsodást a spicli szerep? Neked kell mérlegelned.
Jelentsd csak, kisnarancs, büszke lesz rád a Pártod.
K**va Fidesz!
hagyjuk már..., amint letelik a tanár munkaideje, onnantól magánember, azt csinál a szabadidejében, amit akar
te is szabadon káromkodhatsz, ha akarsz
továbbá nem kötelező facebookon a tanár ismerősének sem lenni, nem hinném, hogy ezt a sötétséget fegyverrel kényszerítették volna rá, hogy bejelölje a tanárát vagy elfogadja annak bejelölését, semmi köze nincs a tanár életéhez, véleményéhez
A tanárod ki van rúgva. Jelentsd csak ha még előfordul ilyesmi. Ne hallgass ezekre a bunkókra ellátom én a bajukat mindenkinek akit te feljelentesz, utána már nem tudnak ártani neked. Nem spicli vagy ha nem becsületes ember.
Tudom sok ilyen tanár, amennyit tudsz jelents fel, az összeset ki fogom rúgni.
Tisztelettel: Balog Zoltán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!