Nem találom a helyem szeintetek mit tegyek?
Talán nem csak az osztályodban lévőkkel kellene, hogy barátkozz. A masik osztályban értelmes emberkék is vannak,ha vannak. Ismerkedj velük.
Amugy ilyen nagy barátság egybol nem alakul ki hónapok alatt. Szerencsés vagyok, mert nagyon sok barátom van.
A legjobb barátommal 11.éve ismerjük egymást és az osztálytársai is vagyunk egymásnak. Egyebkent ha ugy érzed, hogy a barátaimat szórakozás, sportolás, iskola közben ismertem meg. Egyébként sokszor elfog ez az érzés engem is, hogy olyan gyerekesen viselkednek az osztálytársaim... Ez kb olyan 1 hónapig tart, majd megint nyitottabb leszek. Nagyok sok idot kell egyutt tölteni baratkozassal , mert nem mindig találsz igazi barátokat, nehéz, :) Érdekelne, hogy alakul a helyzeted, privátba folytathatnánk a beszélgetést:)
Félbe hagytam egy mondatom :D
Egyebkent ha úgy érzed, hogy nem találod a közös hangot Velük, talán igazad is van, de talán nem csak a saját szemszögedből kellene nézned s helyzetet és egyből levonni a konklúziót. Próbálj megértőbb türelmesebb figyelmesebb lenni :)) mindenki szereti a kedves embereket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!