Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem találom a helyem szeintete...

Nem találom a helyem szeintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaimmal nincs meg a közös témánk 1évvel idősebb vagyok náluk és nem tudom nekem olyan gyerekesnek tűnnek a viselkedésük,a témakörük és én nem mondom magam böcsnek se nagyobbnak de úgy érzem hozzájuk képest éretebb vagyok és az a baj hogy nincsenek igaz barátaim csak olyanok akikkel elszórakozok de nem lehet rájuk számítani és én teljesen mást szeretek mint ők :/ szerintetek mit kellene tennem?

2016. márc. 3. 23:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán nem csak az osztályodban lévőkkel kellene, hogy barátkozz. A masik osztályban értelmes emberkék is vannak,ha vannak. Ismerkedj velük.

Amugy ilyen nagy barátság egybol nem alakul ki hónapok alatt. Szerencsés vagyok, mert nagyon sok barátom van.

A legjobb barátommal 11.éve ismerjük egymást és az osztálytársai is vagyunk egymásnak. Egyebkent ha ugy érzed, hogy a barátaimat szórakozás, sportolás, iskola közben ismertem meg. Egyébként sokszor elfog ez az érzés engem is, hogy olyan gyerekesen viselkednek az osztálytársaim... Ez kb olyan 1 hónapig tart, majd megint nyitottabb leszek. Nagyok sok idot kell egyutt tölteni baratkozassal , mert nem mindig találsz igazi barátokat, nehéz, :) Érdekelne, hogy alakul a helyzeted, privátba folytathatnánk a beszélgetést:)

2016. márc. 4. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg uj baráti kört kialakítani
2016. márc. 4. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Félbe hagytam egy mondatom :D

Egyebkent ha úgy érzed, hogy nem találod a közös hangot Velük, talán igazad is van, de talán nem csak a saját szemszögedből kellene nézned s helyzetet és egyből levonni a konklúziót. Próbálj megértőbb türelmesebb figyelmesebb lenni :)) mindenki szereti a kedves embereket ;)

2016. márc. 4. 00:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbálok nekik mindig a jót mutatom és szerintem nem is vették észre ezt csak most 15 vagyok ő 14 és kb.mindig mesékről,mese karakterekről beszélnek és most 8.-ok vagyunk és maszkabált rendeznek wtf? Próbáltam más barátikört kialakítani mert a nagyobbakkal jobban érzem magam de elmentek gimibe és sajnos megromlott a kapcsolatunk és az osztály másik fele csak fiúzik meg menőzik :/ és folytasuk privátba
2016. márc. 4. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Eza baj, hogy 14 évesen már fiuznak
2016. márc. 4. 06:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok nekem még nem volt senkim és még nem is kell,de az a legrosszabb,hogy itt már a 12 évesek is ,,pasiznak"
2016. márc. 7. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
És az olyanokból lesznek jó nagy ri....ok
2016. márc. 7. 00:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek :)
2016. márc. 7. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!