Máshol is megy ez a "gúnynév" téma? (többi lent)
Mert nálunk mindenkinek van minimum 2 idióta "beceneve". Persze mindet a fiúk találták ki. És egy idő után marhára idegesîtő hogy mindegy mit csinál az ember vhogy mindig be tudnam szólni a ránk ruházott (legtöbbször értelmetlen, háttérsztori nélküli ) kifejezéssel.
Az érdekel hogy ez tényleg így van másoknál is vafy csak az én degradált oszt.társaim szokása mindenkit átkeresztelni..(sztorikat írhattok)
nálunk ilyen nem volt, egész normális osztályom volt (tavaly érettségiztem)
persze néha voltak piszkálódások, meg a másik háta mögött kibeszélések, mint szerintem mindenol, de semmi komoly
Ez midnenhol van.
Nálunk volt görény, atyám, zsíros, pedró, sültparaszt, én spec a b+zi voltam...
Engem egy egy fiúnévvel szekálnak úgy hogy azt a gyereket láttam vagy kétszer!! És erre kitaláltak hogy tetszik nekem -_- most erre mit mondjak...??
De ez még a jobbik eset mert mikor jönnek az olyan nevekkel hogy :haribo, vörösfenyő, dadó, andor atya, havier bolivar (mondjuk ezek közül csak az utolsót mondják rám) azt nem nagyon tudom hova tenni...oké poenos ez, HA lenne értelme:D mondjuk vmi jó kis sztorihoz kötődne vagy vmi ilyesmi..de így hogy felkelnek reggel hogy " áhá, haribo ez a tökéletes !" es random szavakkal dobálóznak inkább unalmas es idegesítő.
Am szerintetek a Havaska név gáz?(szerintem nem olyan rossz de lehet azért mert ráállt a fülem vagy hogy mondják ezt.:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!