Szerintetek mi lesz a vége?
Figyelt kérdés
Ma utolsó óra előtt mindenki elment ebédelni, csak páran maradtunk az osztályban beszélgetni. Akartam egy trükköt csinálni, de úgy belerúgtam az asztalba, hogy lejött az asztallap, egyébként semmi baja sincs. Nem látta szinte senki, haverjaimmal pár csavart visszatettünk, de azért ha mozgatják a padot, látszik hogy nincs helyén. Szerintetek mi lesz a vége, ha esetleg rájönnének, hogy én voltam?2016. febr. 10. 18:54
1/2 Allycica222 válasza:
szia szerintem ha mondod hogy baleset volt akkor nem lesz semmi pl nekem az egyik osztálytársam egy kivetítőt tört el de nem lett belőle semmi. maximum ha bunkók adnak egy beírást esetleg (de nem hinném) osztályfőnökit de ezt kétlem :) ne aggódj nem lesz semmi :)
2/2 anonim válasza:
esetleg kifizettetik a javitást vagy meg javitatjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!