Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem bír a tanárom?

Miért nem bír a tanárom?

Figyelt kérdés

Sokan végigpofázzák az órákat és velük meg tök jól el van, mindig őket szerepelteti inkább (angol óra).

Ha nekik nincs leckéjük csak mosolyog nekik egyet-kettőt aztán ennyivel el is intézi. Ki-be járkálnak óra közepén wc-re meg, az se zavarja ha esznek óra közben meg stb...

Bezzeg mikor én beszélek valamikor kb 1 hónapban egyszer valakinek egyből hülyén néz, sosem szólít fel (mintha ott se lennék kb). De ami a legjobban kiakasztott, hogy még pár hónapja volt egy iskolai rendezvény, amin segíteni kellett egy másik tanárnak és így nem voltam bent az óráján, de kaptunk házit. Elfelejtettem bepótolni és egyből kiakadt meg mondta hogy akkor holnap felelés meg stb.

Egyébként a csoportból én vagyok a legjobb átlagú, alig beszélek (csendes vagyok kicsit) és mégis.. Annyira nem értem. Akik meg alig tudnak valamit azokkal meg tök jófej.

2016. febr. 9. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Én sem értem. Túl logika ellenes.

Jelenteném ofőnek, igazgatónak, szülőknek.

2016. febr. 9. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szólni kell az osztályfőnöknek, aztán ennyi.
2016. febr. 9. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Most ezért minek kéne szólni?
2016. febr. 9. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy lehet a kinézetedre féltékeny a fiú akkor nem vagy szimpi neki ,,,de ehhez hozzá kellej szokj a melóhelyeken is a seg nyalók vannak elönyben aki hullára dolgoza magát azt hülyének nézi a fönők...magyar mentalitás a normálisba rúgnak 1 nagyot a léhűtők megvannak becsülve mindehol ez van sajna
2016. febr. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!