Miért lettek ilyenek az tanfolyamtársaim?
Tipikus eset.
Munkahelyen is előfordul, amikor mindenki utálja a főnököt, leoltják, mindenkinek elmondják, hogy mekkora szemét. Miért? Mert bsznak dolgozni, büdös a munka és a főnök adja a feladatokat. Azt aki dolgozni akar, aki szereti a munkáját, annak rendes a főnök, a többiek ezért seggnyalónak titulálják és kiutálják.
Dettó ugyanez.
Te azért jársz a tanfolyamra, mert szereted csinálni, te gyakorolsz, tanulsz, ők azt várják, majd hogy meló nélkül is az ölükbe hullik minden. Azt hiszik te tehetséges vagy, nem hiszik el, hogy te dolgozol azért, hogy jó legyél. Nem tetszik nekik, hogy te jobban csinálod, ezért te vagy a szemét.
Tudod mit tanácsolok? Tegyél rájuk magasról. Ne hagyd, hogy lehúzzanak a szintjükre a hülyeségükkel. Kitartás!
Nem akarnak veled együtt dolgozni, mert te szebben csinálod és melletted jobban feltűnne, hogy ők (még) nem olyan ügyesek.
Vannak ilyen emberek. Mondjuk az fura, hogy mindenki ilyen.
Nekem egy csoporttársam közölte, hogy mostantól fogva utál engem, mert én 5-öst kaptam, és ő tök sokat tanult és mégis csak 2-es lett a vizsgája. Én meg csak lestem, hogy mi van? Az oviban vagyunk, vagy mi? :)
Én nem is értem ezt a viselkedést...Általában örülök annak,ha valakinek sikerül a vizsga pláne, ha jóban is vagyok vele.Nem értem ezt a keserű rosszindulatot.Miért jó ez másoknak?Én is tapasztalta, effélét,de megtanultam figyelmen kívül hagyni és betudni annak,hogy vannak lelkileg undorítóan primitív emberek.Hagyjuk is...
Ne foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!