Miert nem foglalkoznak a barataim velem? Miert lettek lenezoek?
Mert nem a barátaid, csak te hiszed őket annak, és mert egy jelentéktelen, unalmas, alak vagy,aki senkinek sem hiányzik.
Elégedett vagy a válasszal?
Mert nem voltak igazi barátaid.
Én pár éve jöttem ki külföldre, le is morzsolódott sok ismerős és haver, de a barátaimmal a mai napig megmaradt a kapcsolat, rendszeresen beszélünk, évente párszor összehozzuk, hogy találkozzunk (azóta 3 barátom maradt Pesten, hárman meg külföldre mentek szintén, de más-más országba). Évi egyszer egy csoportos utazást is összehozunk, a többi találkozó külön-külön.
Ha igazi barátokról van szó, és kölcsönös a barátság, akkor működik. Ezek az emberek, akikről írsz, nem a barátaid, maximum haverok - tartott amíg tartott, de ennek már annyi. Szerintem inkább ismerkedj új emberekkel, ott, ahol élsz, alakíts ki ott társaságot, velük pedig ne foglalkozz többet, hisz csak az időd/energiád pazarolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!