Kiközősítettek az utálatos osztálytársaim, mit tennél a helyemben?
Egy kétféle technikusi osztály, egyik részében tanulok. A mi osztály részünk 4 fős(3 lány és egy fiú az-az én).
Az egész story azzal kezdődött, hogy a fiú osztálytársamat kirugták pár hete, és az egyik nagypofájú, kétszínű lány elkezdett mocskolodni, már a volt osztálytársamat is mocskolja a háta mögött. És ezzel a módszerrel teszi magát az alfa szerepébe.
Régebben előfordultak ilyen beszólások(de mostanság minden naposak)
Pl: kimegy a tanár és ilyeneket szólnak be: pl: mehetsz haza rejszólni mert elmarad az óránk, mekkora a fa szod, mennyi ge cid van, nem kell félni a pi nától.
Ez a lány régebben nem volt ilyen, de mára egy utálatos kétszínű ri banc lett belőle.
Az ok amiért ilyen szinte semmis, inkább hiánya van és gyáva.
Gondolkodtam már, hogy feljelentem őket becsületsértésért. De egyenlőre vissza szólok nem hagyom magam(de azért van egy határt mindig olyan színűt szólok vissza amit ez a két lány).
Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok!
Lassan megoldást leltem.
1. Nem köszöntem nekik
2. Szünetekben inkább kint tartózkodtam
eredmény: beszólások minimálisra csökkentek, előre köszön az egyik lány a másik aki kavarta a sza rt az továbbra is próbálja generálni de tudja, hogy ezt a kört bukta.
Aki hasonló helyzetben kerül! Ne hagyja magát, mert az ilyen mocskos emberek nem érznek empátiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!