Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is rám próbál...

Szerintetek is rám próbál hajtani a fizika tanárom? 17/l

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval már a kezdetektől fogva viszonylag jól kijöttem a "tanár úrral", úgy értem vevő a visszafogottan szarkasztikus humoromra, és óra előtt, vagy közben, ha előbb lettem kész egy feladattal, mint a többiek komplett szócsatákat szoktunk levágni, miközben az osztály majd megszakad a nevetéstől a beszólásainkon... :D Nah, végül is úgy tekintettem rá, mint egy haveromra, aki egyben a tanárom is, méghozzá egy ilyen "kegyetlen" tárgyból, mint a fizika (hozzáteszem, az előző tanáraimnál egy mukkot sem értettem az egészből, nála meg egész pofás eredményeket érek el), de kb. egy hónapja úgy érzem, megváltozott valami. Mintha máshogy tekintene rám... Mármint, ha szembe jövünk egymással elkezd vigyorogni amint csak meglát, és 5 méterről előre köszön, órán is egyszer, amíg az osztály egy brutál feladattal bajlódott előre hívott magához, és vagy 10 percig mondta, hogy tetszik neki az "egyedi személyiségem", miközben egész végig olyan mélyen a szemembe nézett, hogy már én próbáltam félre tekintgetni. De a pontot az tette fel az "i"-re, mikor a barátnőimmel lyukas órán azzal szórakoztunk, hogy az aulában "keringőztünk" (nagyon adtuk xD) meglátott miket, és hangosan elkezdte nekem osztani az instrukciókat, hogy "kecsesebben", "lazábban", aztán odajött, kb. kitépett a "partnerem" kezéből, és nekiállt táncolni tanítani. Úgy kb. a jelentévő 30-35 ember mindegyike minket nézett olyan arckifejezéssel, mintha Chuck Norriss-sal forgolódnék egy unikornison, felemelő érzés volt... Aztán, mintha ebből semmit sem vett volna észre közölte, tanuljak meg táncolni a szalagavatóig, és akkor ott kamatoztathatom vele a tudásom, hát köszönöm szépen. Olyan fura nekem ez az egész, még ha titokban csinálná, de így premierplánban mindenki előtt, nem tudom mit akarhat tőlem, de kezdek tőle tartani...

Szerintetek mit érezhet, miért csinálja ezt? És mit tennétek a helyemben?

Előre is köszi! :)

2016. febr. 5. 19:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
minden tanár és edző pedofil ... D 17 éves nem gyerek majdnem felnőtt korú
2016. dec. 5. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!