Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, hogy ne legyenek...

Mit tegyek, hogy ne legyenek ennyire?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim kihasználni akarnak,folyamatosan írják,hogy jaj mi volt a lecke miből írunk küldjem már át nekik.Mivel tudják,hogy én rendesen járok iskolába és nem vagyok olyan mint ők,hogy csak lógnak folyamatosan.Ebből már nagyon elegem van már elmondtam nekik,hogy szívesen segítek ha betegek vagy ilyesmi de ne írjanak már rám folyton.Járjanak be iskolába a hajamat tépem amikor meglátom az üzeneteiket.Esti tagozatra járok heti kétszer nem hinném,hogy ilyen megerőltető bejárni.Utána meg én vagyok a hibás,hogy nem küldtem át nekik áá nem azok akik b.asznak bejöni órára.Elmondtam már szépen rendesen idegesen is a véleményemet erről de azért csak folyamatosan írnak.A másik az,hogy nem csak én vagyok abba az osztályba aki rendesen jár suliba de mindig csak rám írnak!Kérlek titeket írjatok valami megoldást mert már az agymat eldobom tőlük!
2016. febr. 4. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű, mondj nemet nekik, vagy kérj pénzt érte.
2016. febr. 4. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondtam nemet csúnyán is meg kedvesen is csak azért is rám írnak.
2016. febr. 4. 23:08
 3/6 gnoomage ***** válasza:
ÉS mivan ha rádírnak? Kilehet x-elni, lelehet halkítani, vagy figyelmen kívül hagyni... Ez a világ legkönnyebb dolga, mégse tetted meg, így vagy jó érzés neked ez az egész, vagy már kb kényszeresen csinálod...
2016. febr. 4. 23:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor is azt csinálják,hogy milyen bunkó vagyok.
2016. febr. 4. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor átfogalmazom a kérdésed: mit tegyek, hogy ne érdekeljen azok véleménye, akik szarnak rám és csak kihasználni akarnak?

Fontos neked mások véleménye? Íme az enyém:

ne segíts nekik VAGY segíts mindenkinek.

Vagy megtanulod különválasztani azt, hogy ki az aki szeret és ki az, aki kihasznál, VAGY átváltozol egy angyallá, és blogot írsz arról, hogy aznap mi történt a suliban, és mi a lecke. Feltöltöd a bescannelt jegyzeteidet.

Ne nevess a második verzión, találkoztam ilyen angyallal (és mellesleg: ő nem azért csinálta, hogy ne basztassák, hanem csupa szeretetből - szóval ilyen is van...)

2016. febr. 5. 04:36
 6/6 anonim ***** válasza:

így van...ha csak kihasználnak, akkor mégis kit érdekel az, hogy mennyire vagy bunkó a szemükben?

majd amikor te csinálsz egy jó vizsgát, ők meg nem, akkor is te leszel felül, és akkor is téged fognak okolni, miközben ők nem jártak be rendesen.

2016. febr. 14. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!