Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félévi átlagból presztízskérdé...

Félévi átlagból presztízskérdés? (lent)

Figyelt kérdés
Üdv! Tegnap lezárták a jegyeket, lassan megkapjuk a félévi bizonyítványt és az egyik lány borzasztóan idegesít. Az utolsó hónapban elkezdett hajtani a jobb jegyekért, ami nem is lenne baj, mert mindenki így csinál. De ő folyton jópofizik a tanároknak, volt olyan, hogy nyaggatta a tanárt amíg be nem írt neki egy 5-st "órai munka" címszóval. Persze lehet kapni órai munkára jegyet, én is kaptam már, de akkor megcsináltam egy nehezebb feladatot és eszembe se jutott kérlelni a tanárt, hogy írja be. Emellett szerzett néhány jó jegyet puskázással. Ezzel még úgy nem is lenne bajom, de állandóan az orrunk alá dörgöli, hogy milyen átlaga van. Egyébként nekem 4.0 neki meg 4.25-4.3 tehát nem olyan nagy különbség, de folyton erről beszél. Valaki lehülyézte, erre azt mondta, hogy "4.3-as átlagom van, hogy lennék már hülye?!" Mit lehet csinálni egy ilyen emberrel? 17/f

2016. jan. 23. 14:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg neki van a legjobb átlaga, így most azt hiszi tőle kel a Nap is.
2016. jan. 23. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor világosítsd fel, hogy milyen becsületesen kapta meg a jó jegyeit.
2016. jan. 23. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Az iskolai összátlag azért nem jelent semmit, mert lehet nagyon jó, zseniális agyad a humán tárgyakhoz, és járathatod azokat csúcsra, ha közben a matek, a fizika, az informatika meg nem mennek, és levisznek 4.5 alá. De ez így van vice versa is, hogy lehetsz kiváló matematikából, lehet olyan agyad, hogy bármit bármikor kiszámolsz, ha a fogalmazás meg nem megy. Plusz ehhez még hozzá jöhet a tanár személye is, aki sokat segíthet a tehetség fejlődésében, de rengeteget tehet ellene is.

Persze van az az eset is, hogy az illető a dolgozatokra mindent bemagol, csal és nyal, de végül semmi nem marad meg neki.

A te problémád lehet a kettő egyvelege is, de lényegében csak azt tudom mondani, hogy hagyd rá. Legjobb esetben elhasal az érettségin, és visszakapja a sorstól, amit kapott. Legrosszabb esetben meg érettségiig kihúzod, aztán többet nem látod.

2016. jan. 23. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
#9 Miért lenne mese?
2016. jan. 23. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:

8#

Hogy járt az a gyerek 13 évig iskolába érettségi előtt, úgy, hogy nem bukott meg.

2016. jan. 23. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:

8 év általános + 5 éves középiskola?

2016. jan. 23. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyelvi előkészítő osztály mond valamit? Nekünk 5 év volt a középiskola...
2016. jan. 24. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!