Mit mondjak a tanárnak, ha nem tudom a tételt?
Én a mindig mindent elolvasó, megtanuló típus voltam, nagyon szerettem a BTK-t. :)
Tapasztalatom szerint ha lenyomsz egy 5-ös feleletet, részletességgel kitérve mindenre, akkor az oktatónak eszében sincs azt tovább boncolgatni. Én annyi ideig feleltem, hogy nem is maradt volna idő kérdezgetni.:P
Légy magabiztos, mondj el mindent, amit tudsz, ha mégis belekérdezne, mondd, hogy nem tudod. Levon egy jegyet, és?
Olyan volt, hogy beteltek az időpontok és csak olyanra fértem fel, ami közeli volt és nem tudtam felkészülni. Na ott beadtam az üres lapot, kérdezte mi van, elmondtam mi a helyzet, nem írt be egyest, mondta, hogy akkor jöjjek a következő alkalommal. A tanár nem azért van, hogy szemétkedjen direkt. :)
Köszönöm a javaslatokat.
Igazából általában nem vagyok béna abban, hogy előadjam magam. De itt állítólag tényleg konkrétan megkérdezi, mi volt a tanulmányban. Akkor maximum csak elismételni tudom az órai anyagot, amit előtte már egyszer elmondtam. Vagy mondjam azt, hogy:
- Tulajdonképpen ugyanerről szólt, ezt mondta el tágabban.
Ez jó?
Csak attól félek, hogy kiderül, hogy nem olvastam el, AZUTÁN, hogy elkezdtem kamuzni. Szeretek egyenes lenni.
"Tapasztalatom szerint ha lenyomsz egy 5-ös feleletet, részletességgel kitérve mindenre, akkor az oktatónak eszében sincs azt tovább boncolgatni. Én annyi ideig feleltem, hogy nem is maradt volna idő kérdezgetni.:P "
Sajnos ez most nem így lesz, mert részekre lesz osztva a dolog: először az anyag, aztán a feldolgozandó szakirodalom, aztán az önálló feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!