Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 10. Osztályos vagyok és...

10. Osztályos vagyok és szeretnék új iskolába menni. Félek hogy nem fogadnak el. Hogy tudom megszerettetni magamat velük?

Figyelt kérdés

10.es vagyok és fiúosztályba járok.

Nem szeretem ezt az iskolát... Sőt gyűlölöm.

A legalja.

A diákok tönkreteszik az órákat.

Szeretnék átmenni egy másik iskolába amiben elvileg pár fokkal jobb a rend és rendesebbek, de az is fiúosztály lenne.

1 hetem van eldönteni mert lezáródik a félév.

Mi fog történni egy összeszokott 10.es fiúosztályban?

Én visszahúzódóbb fajta vagyok.

Nem tudom hogy gúnyolnának a rossz matekom és az angolom miatt.

És hogy ők előrébb tartanak az anyaggal mint én.

16 éves fiú vagyok.

Nagyon szeretnék elmenni innen ... Már 9 be is szerettem volna, de akkor még nem is mertem + fél év előtt nem tudtam hogy ilyen rossz ez az iskola.

2016. jan. 12. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe hogy hogyha az egy erősebb iskola akkor lehet nagyon le leszel maradva. Olyat nem lehet hogy bemész az osztályba egy-két próbaórára? Nem tudom ilyen van-e de ha van érdemes lenne bejátszani.
2016. jan. 12. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát, elvileg erősebb iskola a tanárom elnondása szerint, de kb ugyan az az elméleti oktatás.

A gyakorlati oktatástól félek. :S

Azzal szerintem sokkal előrébb járnak ezért is félek.

Mármint nem attól félek hogy le vagyok maradva mert azt szerintem segítenének behozni.

Én attól félek hogy a többiek lenéznek emiatt.

De nem akarok ittmaradni mert szörnyű. :(

Ha látnád itt milyen diákok vannak... Nem olyanok hogy " csínytevők" vagy hülyéskedők.

Órán a saját hangom nem hallom, de az előttem ülő tanárét sem.

2016. jan. 12. 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Na... Köszönöm adminok hogy kitöröltétek annak az idegesítő gyereknek a kommentjeit :)
2016. jan. 12. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp menni akarsz akkor menj. Aztán meglátod hogy helyes döntés volt-e. Jó döntést ilyen helyzetben nem lehet hozni. Legalábbis olyan döntést ami biztos beválik.
2016. jan. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!