Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Neki mi lehet a baja? Egy...

Neki mi lehet a baja? Egy osztálytárs bővebben lent .

Figyelt kérdés
nos. Én egy 17 éves lány vagyok , van egy szintén 17 éves fiú osztálytársam . Ő egy nagyon összetett személyiség . Régen nagyon rossz volt a kapcsolatunk , de ez azonban megváltozott . Jóban lettünk. Sokszor beszélgetünk , de ő mindig a multtal jön és hogy már nem bírja sokáig. Nem tudom mire akart célozni ezzel , de mind 1 is. A multjában elég sötét foltok vannak . Sokszor ideges , sokszor kedves , olyan is volt hogy beszélgettünk , és azt mondta tünjek a szeme elől. Rá 10 percre odajött hogy szia kicsim , nem is vagyunk együtt nem tudom miért mondta . kérdeztem hogy miért volt olyan tapló , erre ő én nem voltam tapló veled soha . Mint ha teljesen elfelejtette volna . Ez mi lehet nála ?

2016. jan. 10. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

tuti h lelkigondjai vannak. szüleivel van gond ez biztos. Egyedül szeretne lenni, de mégsi vágyik valakire aki meghallgatja aki szereti. Beszélj vele és légy türelmes.

20L

2016. jan. 11. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Hisztéika az ilyn. "Nem bírja sokáig", mit? Ne rinyáljon, oldja meg a problémáit. Ez tipikusan önsajnáltató szöveg, mindig fel kell hozni valami régi rossz dolgot, csakhogy nehogy jó legyen és szenvedhessen.
2016. jan. 11. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem összetettnek nevezném ezek alapján, inkább labilis.

Ebben a korban az ember hajlamosabb ingadozni érzelmileg és túlreagálni a dolgokat. Egyébként nem lehet, hogy szerelmes beléd? A kicsimből következtetnék erre és valószínűleg nem meri bevallani. Nyilván vannak problémái amiket véleményem szerint nem tud feldolgozni, de a problémák elől nem lehet elmenekülni mert úgy is utol érnek. A taplóságról annyit, hogy lehet ezeket a dolgokat ő egyáltalán nem gondolja annak, de másokat pl. téged megbánt vele. Még ha mondod is neki, hogy az volt akkor se biztos, hogy érteni fogja, mert neki egyáltalán nem tűnik annak(az ő szemszögéből lehetetlen, nem érti, hogy lehetne az). Ez lehet attól, hogy próbál érzéketlenné válni, ami szintén menekülés a problémák elől.

Ez persze csak feltételezés, ismerős és saját tapasztalat alapján.

2016. jan. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!