Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt egy tanár megteheti?

Ezt egy tanár megteheti?

Figyelt kérdés

Ha év végén vagy félévkor egy diáknak van 2darab 1-ese és 2 darab 5-öse és a tanár nem engedi át (azaz megbukik)

Ugye 1+1+5+5=12÷4=3 tehát az átlag 3.

Ilyenkor fel lehet jelenteni vagy szólni az igazgatónak?

2016. jan. 7. 14:53
 1/7 anonim válasza:
63%
engem ugyanilyen jegyekkel 4-esre zártak.
2016. jan. 7. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ilyen jegyekkel nem lehet megbuktatni, ha 4 jegy elég az osztályzáshoz.
2016. jan. 7. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

ha a két 1-es témazáró, még akkor is 2,333-ra jön ki az átlag, szóval elviekben nem

bár azt tudni kéne, hogy nálatok milyen értékelés van, de mindenképp szólj a tanárnak, aki meg akar buktatni, az osztályfőnöknek és a szüleidnek, ilyenért felesleges az igazgatói mizéria, ha ezen a szinten meg lehet oldani, ha az ofő sem tud tenni semmit, akkor kell az igazgatóhoz fordulni

2016. jan. 7. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon nem. Valamiért nagyon utálhat. Én szólnék az igazgatónak, mutatva a jegyeimet.
2016. jan. 7. 15:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
2016. jan. 7. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk attól is függ, hogy mire kaptad ezeket a jegyeket. Ha az egyeseket felelésre/dogára, az ötösöket meg csak arra, hogy kigyűlt a piros pontod, akkor már meg tudom érteni a tanárt.

De az is lehet, hogy csak összekevert valakivel vagy nem figyelt oda, bár ennek kicsi a valószínűsége, de azért kérdezd meg, hogy ez mi.

2016. jan. 7. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
én leütném
2016. jan. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!