Mit tegyek ha kiközösítenek a diákok/tanárok?
Figyelt kérdés
Folyamatosan sértegetnek az osztálytársaim trágár szavakkal stb. Már 1 éve ez megy, fordultam az igazgatóhoz de tojik rá a tanárok meg a hátam mögőtt pletykálkodnak, kibeszélnek. Májusba akarok kiíratkozni, de az még 5 hónap nekem céljaim vannak (rendészeti szakma) írigységből "cseszegethetnek,, ilyen rendőr, olyan rendőr stb. Igy beszélnek velem a jelenlegi sulimba nincs rendészeti szakma, ezért akarok átmenni de az még 5 hónap. Folyamatosan egrecéroznak,szándékosan megaláznak, kiközösítenek stb. Ebből elegem lett, mit tegyek? Folyamatosan nap mint nap embertelen körülményben vagyok, nap mint nap velük vagyok és a kiíratkozást csak májusba tehetem meg annál előbb nem lehetséges. Ne ajánljatok pszhiologust mert nincsen bajom, és nincs rá szükségem annyit szeretnék hogy azt az 5 hónapot emberi körülmények között probléma mentesen véghez vigyem utána új suli, probléma mentes élet, és a karrieremet szeretném valóra váltani de addig csak a negatívumokat kapom meg-e életben :( :( :/ :( :/2016. jan. 7. 13:59
11/14 anonim válasza:
Ezt már csak beképzeled magadnak. Önértékelési problémáid vannak. Nem érdekled te annyira a tanárokat, hogy folyton rólad beszéljenek. Ha meg éppen elmész mellettük a folyosón, akkor két szónál többet az idő rövidsége miatt se tudsz meghallani, abból ne vonj le valótlan következtetéseket. Amúgy ha ennyire bizonytalan vagy, hogy nem tudod kikérni magadnak, hogy leb*ziznak, akkor hogy akarsz rendőr lenni?
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a jó tanácsokat!
2016. jan. 7. 19:55
13/14 anonim válasza:
Most voltam a rendőrszakközépben nyílt napon. Igazán kivételes képességeket kívánnak már a felvételin. 60 éves nő vagyok, FBŐ lettem tavaly. Ne törődj a sértegetőkkel, ha komoly a szándékod, tegyél meg mindent, hogy meg tudd valósítani. Majd benő a fejük lágya, remélhetőleg.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen előttem szóló! Igen ez az álmom hogy rendőr legyek. Senki nem tudd lebeszélni róla!
2016. jan. 21. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!