Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A diaktarsam zavarba hozott...

A diaktarsam zavarba hozott az ajandekaval. Viszonoznom kellene valahogy?

Figyelt kérdés

Egy tanfolyamra jarunk, ahol hetente futunk ossze. Ketten vagyunk diakok + a tanar. Utolso ora vegen a diaktarsam nekem es a tanarunknak is adott egy pici disztargyat unnepek alkalmabol ajandekba.

Mi persze semmivel nem keszultunk, nem lett megbeszelve. Hogyan kene viszonozni? Ha legkozelebb valami unnepre kapnanak tolem valamit, az olyan tre lenne, mert nekem ez sosem jutott volna eszembe; egyertelmu lenne, hogy a diaktarsam "nyomasara" tennem, kenyszerusegbol. Meg en a tanaromat nem szivesen ajandekozom, nekem az zavarbaejto. O meg nem adhat nekunk, mert akkor az osszes diakjanak kellene adnia, es rajtunk kivul van meg vagy 10 csoportja, ahol tobben is vannak. Es mi lesz, ha legkozelebbi unnepen is nekiall megbeszeles nelkul ajandekot osztani a diaktarsam?

Ha fontos:

En 22/L

Diaktarsam 30/F

Tanarunk 27/F

2015. dec. 23. 21:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En is kaptam a napokban harom embertol ajandekot, nem is keveset, en pedig nem viszonoztam, mivel nem szamitottam ra. Ugy tervezem, hogy az unnepek utan, amikor minden visszazokken a rendes kerekvagasba,sutok valami finom sutemenyt, es viszek nekik kostolot egy szep kis dobozba csomagolva.
2015. dec. 24. 08:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi, ez jo otlet. :))
2015. dec. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!