Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor kellene viszonoznom és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kellene viszonoznom és mivel?

Figyelt kérdés
Amikor a barátomnál aludtam smárolás közben benyúlt a bugyimba, kis tipi-tapi volt de nem ujjazott meg stb., még szűz vagyok, soha nem kerültem ennél több kontaktusba egy fiúval, úgyhogy kicsit határozatlan vagyok. Nekem is nyúlkálnom kellett volna? Vagy kiverni neki? Nem merek odanyúlni mert rettentően tapasztalatlan vagyok, és nem szeretném elronatni. Tudtok segíteni? 18/L

2015. szept. 13. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan nyúlj oda, nem tudod elrontani :)
2015. szept. 13. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Ha még nem akarod kiverni neki, akkor ne tedd. Nem kell elkapkodni :)

Ha viszont szeretnél csinálni neki valamit csak félsz hogy elrontanád akkor kérd meg hogy segítsen.

De ha csak rámarkolsz az biztos tetszeni fog neki :D

2015. szept. 13. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Most csak azért, mert úgy érzed, viszonozni kéne, nem kell odanyúlnod. Lelkileg még nem készültél fel rá, nem kell ennyire erőltetni. Várjatok még azzal, hogy továbblépjetek. :)
2015. szept. 13. 21:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretnék örömet okozni neki, csak nem tudom hogyan kell jól csinálni! 1 hónapja vagyunk csak együtt, ő már nem szűz.
2015. szept. 13. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én azt csodálom,hogy észnél voltál annyira,hogy ezen agyalj.Ilyenkor a kéz elindul magától és az agy nem tudja megállítani.Úgy látszik nem voltál eléggé ráizgulva.
2015. szept. 13. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nem volt ráizgulva, hanem meg volt ijedve, hogy nomostakkor milesz. Már feltéve, hogy valódi a kérdés.

Ha szeretnél odanyúlni, akkor nyúlj oda. Nem fog megsértődni, ha nem profi módon fogod meg, hanem ismerkedve. Mindenképpen örül majd neki. Ha van esze, akkor szóban is segít, hogy mit hogyan.

2015. szept. 13. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem fogja leharapni az ujjaidat a pénisze. Nyugodtan nyúlj a gatyába, és kezd el húzgálni, tekergetni neki. De jobb lenne, ha letolnád a gatyáját eközben.
2015. szept. 13. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

1 hónapja vagytok együtt, szűzvagy, bugyidban turkál. Nem jelzett be valami ott az agyad környékén, hogy túl gyors a tempó?

Jegyezd meg: Kelleni nem kell semmit!

2015. szept. 13. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem 13 éves, hanem 18. Ilyen korban az együtt alvás nem fogdosással szokott járni, hanem keféléssel.

A fiú egész biztosan így gondolta, jól megmosta a farkát és keze ügyében volt a gumi, csak nem akart erőszakosnak tűnni, elutasításnak látta, hogy a lány nem nyúlt be a gatyájába.

2015. szept. 14. 05:49
 10/10 vorarlberna ***** válasza:
Akartad egyáltalán vagy sem? Először ezt döntsd el...
2015. szept. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!