Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha az egyik osztály...

Mit tegyek ha az egyik osztálytársamat kiközösítik a többiek?

Figyelt kérdés
Bántják, csúfolják őt az osztálytársaim és ő mindig magába folytja. Nem szól vissza nekik, szerintem nem is mer.Én nem bántom, próbálok neki segíteni. Pl.: Ha lelökik a cuccát én felveszem és én is lelököm neki, de nem ér semmit. Az osztályfőnök is szólt nekik, de más nap ugyanaz megy tovább. Már elsírta magát, az anyukája is bejött, de semmi. Úgy sajnálom őket!
2015. dec. 12. 13:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Vagy azt akarod mondani, hogy én is bántsam? Akkor se fogom bántani, ha ezért velem is így bánnak!
2015. dec. 13. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy ő meg lány?
2015. dec. 19. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
"Miért kell csesztetni? Ettől lesztek nagyfiúk?(vagy lányok) Ettől lesztek menők? Mert az elég gáz ha ezen múlik a menőség. Őt könnyű szivatni mert nem szól rá semmit. Tudjátok milyen rossz neki? De milyen jó lesz majd a Mennyben. Be lehet fejezni, akkor szóljatok be nekem helyette mert en nem vagyok olyan jó fej és turelmes mint ő." Vagy valami ilyesmi.
2018. febr. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!