Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy tudnék kibújni a szalagav...

Hogy tudnék kibújni a szalagavató alól?

Figyelt kérdés
Nem akarok elmenni, mert ahány embert hívnék annyiszor 1500ft, ezért senkit nem hívok. 4 órát ott kell baszni a rezet(elnézést a kifejezésért), nem lehet kimenni ha egyszer bemegy az ember, nem állhatsz fel és mondhatod hogy "köszönöm nekem ennyi elég volt haza megyek."és még egy másik településen lesz mint amin az iskola van, vagy kocsival tudok menni vagy alkalmazkodok a közlekedéshez, elvétve óránként jó ha jön egy vonat ami megáll azon a putrifalván. Ha nem megyek, annyi igazolatlant kapok ahány órám lett volna az adott napon. Orvosi igazolást, szülői igazolást se fogadnak el.
2015. dec. 2. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze,de illik szólni,hogy nem leszel ott,hogy legyen kavarodas,hogy a nevedet is felolvassák a tűzèskor.

amúgy hánytól van? nem szokott suli idoben lenni. ha delutan van akkor milyen igazolatlan óráról beszelnek?

amúgy az orvosi igazolast el kell fogadniuk,ha csak nem hamisitvany.

2015. dec. 3. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
El kell fogadniuk az igazolást, orvosit meg főleg. Nem mész be aznap, és viszed az igazolást. Semmi közük hozzá, hogy miért nem mentél. Egyébként elvileg nem is kötelezhetnek az ottlétre.
2015. dec. 3. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:

ha nem a tanóráid idejében van, akkor nem vagy köteles részt venni. Én se voltam a saját szalagtűzéseken. Mondtam az ofnak nem. amikor fenyegetőztek közöltem mivel nem tanítási időben van, nem vagyok köteles elmenni. Szerencsére én a szalagavató előtt betöltöttem a 18 at (ok pár héttel csak előtte, de betöltöttem) Így az is hatástalan volt, hogy majd a szülővel fenyegetőznek. Végül tudomásul vették, a következő ofőin a szalagavató után borítékban megkaptam a szalagot meg a kitűzőt. A szalagot el is hagytam , a kitűző valahol megvan még, a gyerekeimnél már láttam :)

Ne menj bele hülye vitákba, próbáld hideg fejjel sorolni, hogy miért nem vagy köteles részt venni. ennyi. Kötelezni nem kötelezhetnek ha nem tanítási időben van. És igazolnod is kell. egyszerűen mondhatsz nemet.

2015. dec. 3. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:
ha tanítási napon délelőtt van (ami vicces, mert akkor hogy viszel vendégeket?? ) akkor pedig a szülői három nap kiüti. nincs olyan, hogy nem fogadják el. ugyanezeket a szüleid mondják el a tanárnak.
2015. dec. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!