Hogy tudnék kibújni a szalagavató alól?
persze,de illik szólni,hogy nem leszel ott,hogy legyen kavarodas,hogy a nevedet is felolvassák a tűzèskor.
amúgy hánytól van? nem szokott suli idoben lenni. ha delutan van akkor milyen igazolatlan óráról beszelnek?
amúgy az orvosi igazolast el kell fogadniuk,ha csak nem hamisitvany.
ha nem a tanóráid idejében van, akkor nem vagy köteles részt venni. Én se voltam a saját szalagtűzéseken. Mondtam az ofnak nem. amikor fenyegetőztek közöltem mivel nem tanítási időben van, nem vagyok köteles elmenni. Szerencsére én a szalagavató előtt betöltöttem a 18 at (ok pár héttel csak előtte, de betöltöttem) Így az is hatástalan volt, hogy majd a szülővel fenyegetőznek. Végül tudomásul vették, a következő ofőin a szalagavató után borítékban megkaptam a szalagot meg a kitűzőt. A szalagot el is hagytam , a kitűző valahol megvan még, a gyerekeimnél már láttam :)
Ne menj bele hülye vitákba, próbáld hideg fejjel sorolni, hogy miért nem vagy köteles részt venni. ennyi. Kötelezni nem kötelezhetnek ha nem tanítási időben van. És igazolnod is kell. egyszerűen mondhatsz nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!