Csak engem zavar módfelett, ha ilyen dolgokat beszél a tanár?
Első eset: Az egyik oktató egy promo videóban látott eszköz kapcsán mondta, hogy évek óra spórol rá de még mindig nem tudja megvenni (pont ilyen eszközt szeretnek vásárolni a suli után).
Második eset: Egy másik tanár ecsetelte, hogy nem tud menni a hegyekbe pár napra. Ugyanis az egyik haverja meginvitálta egy síelésre de neki nincs ennyi félretett pénze.
50 év körüli. Jó ideje ezen a területen mozog már...
Számomra szerfelett demotiváló, hogy felnőtt emberek és x ideje a szakmában dolgoznak, ennek ellenére anyagilag nincsenek a toppon. A tudást nagyon jól tovább adják. Azzal nincs is gond. Csak mikor az ember motivált és álmai vannak, úgy gondolja majd jól fog élni abból amit szeret... És akkor bumm. Nem futja adott munkaeszközre, vakációra... Szerintem nem kellene diákok elott ezeket a dolgokat hangoztatni.
Ti mit gondoltok erről?
23/F
"Zavar a való élet?"
Kevés dolog zavar jobban
Elég, ha szétnézel az utcán vagy híreket is olvasol.
23 évesen már nem kéne kalitkában élned.
Érdekes, engem teljesen más zavart ebben a két leírásban.
Szerintem ez magányügy, hogy ki hova akar menni nyaralni, síelni, mit akar venni, van-e rá pénze, vagy nincs, vagy más okból nem veszi meg, vagy megveszi. Tök mindegy. Nem értem, hogy ezt miért kellett mindenképpen megosztaniuk a diákokkal :S
Egyébként ahova én jártam, ott nem láttam anyagi gondokkal küzdő oktatót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!