Azért szólhatnak a tanárok, ha egy lány nem hord melltartót?
Ennyire igénytelen nem lehetsz.
Személy szerint én is utálom de azért felveszem,mert vagyok annyira igényes hogy a bimbóm ne álljon ki a pólóm alól...
1. válaszoló vagyok
Én nem akartam amúgy bunkó lenni, de én is azt gondolom, mint a 2., szerintem már úgy általános iskola 7. osztályban vérciki, ha egy lány nem hord melltartót. Középiskolában meg főleg..Nekünk is van egy osztálytársunk, aki nem hord melltartót, pedig még nagy mellei is vannak és csodálkozik, hogy a többi lány kibeszéli. Nem is csodálom, mert tényleg nagyon undoritó, amikor szembetalálom magam vele és közben látom a hatalmas, lógó melleit meg a kirajzolódó mellbimbóit..Ennyi idősen már lehetne bennetek annyi szemérmesség..
Ez ugyan miért lenne igénytelenség? Azért, mert rosszul érzi magát melltartóban, és nem hord, vagy azért, mert annyira kicsi a melle, hogy igazából észrevehetetlen, ha nincs rajta melltartó? Gondolkozzatok már...
Van aki abban hisz, hogy az az egészséges, ha nincs rajta melltartó, van, aki meg a szobájából sem képes kimenni anélkül. Ő dolguk.
Az már más tészta, ha a csajnak nagyobb a melle a fejénél. Akkor tényleg kéne egy sportmelltartót viselnie, de még mindig áll az, hogy az Ő DOLGA.
Nem szólhat. De bunkók vagytok,miért lenne igénytelen. Nem is sérti a házi rendet.
Egy ideig én sem hordtam párszor,de kellemetlen hogy tesin futásnál csapkodódott(Nagy mellem van). Persze a többi csaj mindig kérdezgette miért nem hordok.
Valóban a te magánügyed.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!