Fiuk:kis mellű vagy nagy mellű lányok jönnek jobban be?
Gondolj csak az Amerikai sztárokra
Nicole Kidmen:180 cm mellmérete kicsi
Taylor Swift:180cm kicsi a melle
és mellette még egy csomo modell
Az arányosság a mérvadó leginkább, legalábbis szerintem. Mondok két példát. Első:
Középiskolában volt egy "husis" osztálytársnőm. 9. osztályban még szinte egyáltalán nem volt melle, elég aránytalan volt, de érettségire gyönyörűen kikerekedett a keble, és kifejezetten vonzó lány lett belőle.
Második példa:
Ugyancsak középiskolában volt egy vékonyabb osztálytársnőm is, akinek a négy év alatt nem igazán nőtt a melle, pici maradt, de ettől függetlenül ő is nagyon vonzó volt, sőt, több fiú rajongta körül, mint az első példámban említett lányt.
Valahogy így értettem, hogy az arányosság a mérvadó. Én a magam részéről legalábbis először az arcot és a szemet, majd az összképet nézem meg egy lányon. De mivel te még igen fiatalka vagy, bőven fogsz még érni, és tetszeni fogsz a fiúknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!