Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiuk:kis mellű vagy nagy...

Fiuk:kis mellű vagy nagy mellű lányok jönnek jobban be?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és szeretnék egy fiúnak tetszeni.Kis mellű a jobb vagy a nagy mellű.Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. nov. 27. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gondolj csak az Amerikai sztárokra

Nicole Kidmen:180 cm mellmérete kicsi

Taylor Swift:180cm kicsi a melle

és mellette még egy csomo modell

2015. nov. 27. 11:01
 12/16 anonim ***** válasza:
A formás melleket még senki sem kritizálta. Én azokra szavazok:)
2015. nov. 27. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A nagy mell mindenképp sokkal jobb, szebb, de változó ez kinek mennyire fontos. Nekem nagyon:)
2015. nov. 27. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Az arányosság a mérvadó leginkább, legalábbis szerintem. Mondok két példát. Első:

Középiskolában volt egy "husis" osztálytársnőm. 9. osztályban még szinte egyáltalán nem volt melle, elég aránytalan volt, de érettségire gyönyörűen kikerekedett a keble, és kifejezetten vonzó lány lett belőle.

Második példa:

Ugyancsak középiskolában volt egy vékonyabb osztálytársnőm is, akinek a négy év alatt nem igazán nőtt a melle, pici maradt, de ettől függetlenül ő is nagyon vonzó volt, sőt, több fiú rajongta körül, mint az első példámban említett lányt.

Valahogy így értettem, hogy az arányosság a mérvadó. Én a magam részéről legalábbis először az arcot és a szemet, majd az összképet nézem meg egy lányon. De mivel te még igen fiatalka vagy, bőven fogsz még érni, és tetszeni fogsz a fiúknak.

2015. nov. 27. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Én inkább nagy mell párti vagyok, de nem jelent azt, hogy a kis mell rossz lenne vagy nem szép. Mindenkinek van ízlése kinek ez kinek az. Akinek majd tetszeni fogsz annak nem csak a melleid fognak bejönni hanem az egész lényed! 12 évesen szerintem se foglalkozz még ezzel mert a tested sokat fog változni. 24/F
2015. nov. 30. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a nagy mellek néznek ki jól, de még a tied is lehet az. Ha meg nem, hát nem. Valamivel kevesebb pasi közül tudsz majd válogatni, de sokaknak ez nem olyan fontos. Nekem mondjuk nagyon fontos, hogy egy lánynak szép nagy melle legyen:) De bőven akadnak akiknek nem annyira.
2015. nov. 30. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!