Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiuk:kis mellű vagy nagy...

Fiuk:kis mellű vagy nagy mellű lányok jönnek jobban be?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és szeretnék egy fiúnak tetszeni.Kis mellű a jobb vagy a nagy mellű.Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. nov. 27. 08:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Van akinek ez nem számít, van akinek csak nagy kell , van akinek meg csak pici...
2015. nov. 27. 08:32
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok.

De szerintem ne akard hogy a melled miatt kellj neki :/ képet küldesz az arcodról üzenetbe? 19 éves lány vagyok.

2015. nov. 27. 08:34
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

12 évesen szerintem nem nagyon figyelik ezt...

a mosolygós lányok a legszebbek, mellmérettől függetlenül...

#1 és #2-es válaszolónak ne küldj képet, szerintem nem lány...hanem valami perverz állat aki a farkát akarja verni...

légy óvatos az interneten, mert sok hülyébe lehet botlani és egyesen nem csak neten próbálkoznak, hanem túl mennek ezeken a határokon!

ne küldj ismeretleneknek semmilyen képet...talán a macskádról küldhetsz, de magadról semmiképp ne...

22F

2015. nov. 27. 08:37
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha a melled a fontos neki, akkor felejtős... ha csak te aggódsz, akkor megnyugtatlak: ez nem így működik. Ha valakinek tetszel, akkor a melleddel együtt tetszel neki, legyen bármilyen. Egyrészt 12 éves vagy, tehát még változni fog a melled, másrészt tényleg nem döntő. Nekem tetszett már kismellű és nagymellű lány is.

17/F

2015. nov. 27. 08:38
 5/16 bandi6891 ***** válasza:
32%
Fiatal nőként majd rájössz,akkor tudni fogod hogy elég kisugároznod a nőiességed,elég csábosan viselkedned,de vannak praktikák,megfelelő ruha választás,kis smink,a legtöbb férfi már elveszti az eszét ha rövidebb szoknya van rajtad.Addig meg gyerekként inkább csak beszélgess a fiúkkal és ismerd ki őket hogy a jövőben kiigazodj melyik a megfelelő neked és melyik nem.
2015. nov. 27. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Miért, ha azt mondjuk, hogy nagy mellű, akkor kitömöd? Amúgy meg 12 évesen bájos hogy ilyeneket kérdezel, de előbb járd ki az általánost aztán gondolkodj a pasizáson.
2015. nov. 27. 08:54
 7/16 anonim ***** válasza:

A magas lányoknak általába kisebb a mellük ezt megfigyeltem

De én a magas nőket kedvelem

2015. nov. 27. 09:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Meglepődtem, hogy milyen értelmes vmlaszok érkeztek erre a kérdésre. Amikor én pár éve többet használtam a gyakorit, sokkal rosszabb volt a helyzet :D

De! A kérdésre válaszolva... várj még. Van időd még ilyesmin agyalni, egyébként sem tudod nagyban befolyásolni a mellméretet.

19/L tényleg.

(és kedves utolsó... nem igaz, h a magas lányoknak kis mellük van.)

2015. nov. 27. 10:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én is magas vagyok 173cm és mellméretem nem nagy:) sőt mondhatnék jópár nőt aki magas és kisebb a melle,ez így van amúgy :)
2015. nov. 27. 10:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem is értem a kérdést. A mellméret nem olyan dolog amit egy 12 éves gyerek tud állítgatni.
2015. nov. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!