Fiuk:kis mellű vagy nagy mellű lányok jönnek jobban be?
Első vagyok.
De szerintem ne akard hogy a melled miatt kellj neki :/ képet küldesz az arcodról üzenetbe? 19 éves lány vagyok.
12 évesen szerintem nem nagyon figyelik ezt...
a mosolygós lányok a legszebbek, mellmérettől függetlenül...
#1 és #2-es válaszolónak ne küldj képet, szerintem nem lány...hanem valami perverz állat aki a farkát akarja verni...
légy óvatos az interneten, mert sok hülyébe lehet botlani és egyesen nem csak neten próbálkoznak, hanem túl mennek ezeken a határokon!
ne küldj ismeretleneknek semmilyen képet...talán a macskádról küldhetsz, de magadról semmiképp ne...
22F
Ha a melled a fontos neki, akkor felejtős... ha csak te aggódsz, akkor megnyugtatlak: ez nem így működik. Ha valakinek tetszel, akkor a melleddel együtt tetszel neki, legyen bármilyen. Egyrészt 12 éves vagy, tehát még változni fog a melled, másrészt tényleg nem döntő. Nekem tetszett már kismellű és nagymellű lány is.
17/F
A magas lányoknak általába kisebb a mellük ezt megfigyeltem
De én a magas nőket kedvelem
Meglepődtem, hogy milyen értelmes vmlaszok érkeztek erre a kérdésre. Amikor én pár éve többet használtam a gyakorit, sokkal rosszabb volt a helyzet :D
De! A kérdésre válaszolva... várj még. Van időd még ilyesmin agyalni, egyébként sem tudod nagyban befolyásolni a mellméretet.
19/L tényleg.
(és kedves utolsó... nem igaz, h a magas lányoknak kis mellük van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!